Forandringer

tumblr_o1xx421OZ41qcfzzvo3_1280

Foto: Anne Valeur

God lørdag! I dag er første lørdagen på lenge jeg ikke har stått opp klokka 7 med jobbpanikk. Har spist laaang helgefrokost, lest avis (!!) og slappa av. Skal holde et sjokoladekurs i et utdrikningslag snart, og så lage noen retter for godt.no. Ikke akkurat en jobbfri helg, men likevel så deilig og avslappende. Bare at jeg har tid til å sette meg ned for å skrive dette blogginnlegget tyder på bedre og roligere tider.

Har grugleda meg til å skrive dette, men nå har jeg altså bestemt meg for å blogge selvstendig. Jeg har sagt opp kontrakten min med United Influencers, men det er absolutt ikke noe dramatikk rundt det. Eneste som ligger bak er at jeg ønsker å ha et annerledes utseende på bloggen min enn det jeg kan her, og ha full kontroll på alle annonsører. Jeg kommer derfor ikke til å bytte over til en annen platform, men jeg har engasjert noen til å ta seg av annonsesalg og utvikle den nye bloggen min. Gleder meg SÅ mye. Den nye bloggen står klar 1. juli, med samme navn og adresse.

Hovedfokus er fortsatt mat (såklart), men fremover skal jeg skrive mer om jobb og gründerlivet, reiser, bøker, bra produkter og rett og slett litt om livet bare. For jeg har aldri hatt det bedre, og det burde denne bloggen gjenspeile.

Imorgen starter den beste måneden av de alle gjennom året, nemlig min bursdagsmåned. Har så mye i kalenderen at jeg blir litt svimmel. Men har så flinke folk som jobber med meg nå at jeg har fullstendig roen over meg og tenker at «dette skal gå så bra så». Første dag i mai starter med årets første yogatime på nytt treningssenter (det skal blogges!), og i neste uke starter vi opp med to nye faste, store cateringkunder. Ellers består uka av innspilling med TV2, to bloggmiddager, podcastinnspilling, DetNye-intervju, ferdigstilling av bokmanus og så EKTE HELG. Fy søren, livet er fint og hektisk.

Planleggingen av den nye bloggen er i gang, så jeg setter stor pris på om dere har noen innspill til hvordan den burde være. Vil dere ha klassisk blogg med scrolling nedover eller en kuratert forside med forskjellige kategorier (nå har jeg begge deler). Er fullt klar over at kategoriene mine ikke fungerer optimalt, så det skal det gjøres noe med. Kommenter under eller send en mail til julieilona@gmail.com med innspill.

17 Kommentarer

 1. Gratulerer!

  Jeg stemmer definitivt for vanlig bloggformat hvor en kan scrolle nedover! Mye mer behagelig. 🙂

 2. Enig med Marie! For å være ærlig har jeg sluttet å _lese_ bloggen din, fordi den er så uoversiktlig og tungvint. Jeg går heller inn på den oppskriften jeg trenger. Dette er neppe ønskelig fra verken din eller min side! Den gamle bloggen din var mye mer tilgjengelig:)

  • Huff, sånn skal det jo ikke være. Og nettopp derfor jeg skal få laget en helt ny en. Setter skikkelg pris på innspill. Går du inn på bloggen og søker frem oppskriften i søkefeltet, eller googler du oppskriftene? Av nysgjerrighet. Vil jo lage den best mulig nå som jeg får muligheten til det.

 3. Du er heilt rå! Eg høyrde ingefær-episoden med deg, og vart superimponert over kva du har fått til på kort tid! Eg likar absolutt best vanleg format der ein kan scrolle nedover, og stemmer for det. Lykke til med alt! (Og: ta godt vare på deg sjølv og pass på at du får litt pusterom også!)

 4. Så gøy! Jeg liker det slik som du har det nå. Da kan man velge det man måtte ønske, men jeg kommer til å titte innom uansett.

 5. Ingebjørg

  Så kult! Jeg liker også vanlig scrolle-nedover-bloggformat best 🙂

 6. Så spennende Julie, lykke til videre 🙂
  Jeg foretrekker naturligvis magasinforsider, både som fast leser, men spesielt om jeg snublr inn på en blogg tilfeldig. Men det er jo ikke noe i veien for å ha begge deler, må bare finne en måte å gjøre det enkelt for de som foretrekker feed å havne på feed.

 7. May Hege

  Hei! Jeg har aldri lest bloggen din før, jeg har bare kommet over gode oppskrifter tilfeldig, men dette innlegget var skikkelig inspirerende! Lykke til!

 8. Randi H-A

  Hei!
  Det beste med en blogg er for meg å få inspirasjon til noe nytt, dette med kuratert forside med kategorier betyr at jeg ser etter noe spesielt, dvs. at jeg har planen klar……og det har jeg absolutt ikke hver dag! Derfor er jeg tilhenger av den klassiske scrollingen. For tiden syns jeg du har en meget sympatisk side med virkelig flotte bilder og gode tekstinnlegg, skjönner ikke at noen syns den er » tungvint»-
  tvertimot gjenspeiler den din lette, ukompliserte måte å presentere kreativ mat på.
  Lykke til videre!
  Hilsener fra Randi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *