Sjokoladepudding med chia

sjokoladepudding med chia
Okei dere, jeg føler nettopp jeg vant frokost/lunsj/snack-gamet for alltid. I går kveld rørte jeg sammen hvite chiafrø og den derre digge soyasjokolademelken. Gjett om det ble godt? Sjokoladepudding er offisielt min nye favoritt blant chiapuddinger. Toppet med litt jordbær og spist på senga med dagens nyheter – faktisk en helt perfekt start på dagen.

Jeg laget like så greit fire porsjoner, og resten av sjokoladepuddingene laget jeg direkte i små glass med lokk. Sparer litt plass på toppen til jordbær eller annen digg topping.

Sjokoladepudding med chia:
4 porsjoner
-5 dl soysjokolademelken
-9 ss hvite chiafrø
-2 ts vaniljepulver
-1/2 ts salt

Fremgangsmåte:
1. Mål opp melken i et litermål. Tilsett chiafrø, vaniljepulver og salt. Rør godt med en visp.

2. Fordel i fire porsjonsglass, husk å spare litt plass på toppen!

3. La sjokoladepuddingen stå kjølig i et par timer, gjerne over natten.

4. Topp med jordbær eller annen frukt eller bær.

Disse holder seg ca fire dager i kjøleskap, og er helt perfekte å ta med seg til lunsj eller som en klokka 2-snack.

5 Kommentarer

  1. Anette Westre

    Må de være hvite? Og hva er forskjellen på svarte og hvite?

  2. Kan du forklare hva den soyasjokolademelken er? Hvilket merke, og har du kjøpt den på vanlig matbutikk?

    • Hei! Den er fra Alpro og er kjøpt i vanlig butikk. Sååå god! Det er en annen produsent også som har en god soyasjokolademelk, men husker ikke hvilken akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *