Bursdagsnyheter

julie

Foto: Maja Hattvang

I dag har jeg bursdag! Og noen nyheter. Jeg har sagt opp jobben min som innholdsprodusent i Redink. Så den 1. juni flytter jeg til Tøyen og starter på frilanstilværelsen igjen. Gleder meg så mye til frilanslivet!

Jeg vil takke dere som leser bloggen min, virkelig, for dere er mye av grunnen til at jeg nå har sagt opp jobben uten noen særlig plan videre. Alt jeg vet er at nå blir det definitivt en ny start. Og jeg skal fokusere litt mer på blogging og bra innhold til Julies Matblogg fremover.

Det jeg vet er at jeg ikke skal fortsette med catering, men jeg håper jo å jobbe med mat på andre måter. Oppskrifts- og produktututvikling, tekst og sosiale medier. Eller noe helt annet, hvem vet. Hit me up, arbeidsgivere!

5 Kommentarer

 1. Ey! Sikker på at det kommer til å gå deg godt.
  Jeg er en slik leser som av og til glemmer blogger og internett, før jeg sluker mange poster noen uker senere. Setter veldig pris på bloggen din! Lagd mange oppskrifter herfra.
  Hvorfor slutter du, forresten? Eller eh privatsak kanskje. Men jeg er frilanser som vurderer fast jobb, så sulten etter erfaringer. Mange vender tilbake.
  Og så nydelig leilighet du har fått deg! Har flytten noe med jobbskift å gjøre, sier du? Det var din egen leilighet den forrige også?
  Kjenner mange som har funnet seg fint til rette på Tøyen. Selv er jeg (kanskje) på vei til Torshov, så veldig intr i erfaringer derfra også:)))))

  • Så hyggelig å høre, tusen takk! Gøy å høre at oppskriftene blir brukt 🙂

   Grunnen til at jeg slutter er fordi jeg har savnet frilanstilværelsen, rett og slett. Har frilanset lenge, og med mye personalansvar var det veldig forlokkende med en fast jobb med god lønn og faste rammer. Det viste seg likevel å ikke være helt verdt det. Men tenker det uansett er verdt å prøve fast jobb, hvis du føler at du ikke risikerer å miste muligheten til å gå tilbake til det du har bygget deg opp som frilanser. Selv føler jeg det kommer til å gå bra iom at jeg har fått frilansforespørsler gjennom hele perioden som fast ansatt.

   Leilighetsbyttet har ingenting med jobben å gjøre, den bare dukket opp og da kastet jeg meg rundt og kjøpte den. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg får solgt min egen leilighet raskt. Anbefaler Torshov om du vil ha det rolig 🙂 Selv gleder jeg meg skikkelig til å flytte til Tøyen hvor det er litt mer liv.

 2. Kult at du bare hopper i det! Gleder meg til flere innlegg og mer fokus på bloggen, har «savnet deg» siden du begynte i fast jobb 🙂

 3. Gøy! Gleder meg også til flere innlegg på bloggen, den er jo så bra. Lykke til med alt:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *