En perfekt veranda

veranda

Jeg har E N D E L I G fått innredet verandaen min, takket være verdens snilleste folk på Verket interiør. Det er liksom for dumt å ha en solfylt veranda med sol fra 11-23 og ikke utnytte det. Nå har jeg fått på plass tidenes verandamøbler og fått en helt perfekt veranda.

veranda

veranda

Bordet og den korte benken er fra Skagerak, i pulverlakkert aluminium og ubehandlet teak. Elsker kombinasjonen, og gleder meg skikkelig til det blir naturlig slitt av sol og vær. Den søte lampen er fra Menu, og er oppladbar. Passer helt perfekt på verandaen. Tenker å henge opp en lysslynge også etterhvert, men lampen lyser faktisk opp hele verandaen alene.

veranda

veranda

I andre enden av verandaen har jeg fått en lang benk, masse puter og pledd. Der skal jeg ligge og chille masse i sommer.

veranda

Ingen perfekt veranda uten en grill? Denne søte lille grillen har jeg fått låne av Weber. Den er elektrisk, og helt trygg å bruke på verandaen. Kommer med rapport når jeg har fått testet den litt mer.

Altså, det har blitt så koselig her at jeg bare har flyttet ut for sommeren.

veranda

Alle fdøgnets måltider inntas på verandaen nå. For eksempel denne digge frokosten her for leden med toast, røkelaks, posjert egg og chèvre.

PS. verandamøblene og grillen er utlånt!

7 Kommentarer

 1. Alva Tornholm

  Posjert egg til frokost er aldri feil! Digger det!
  Jeg har lyst til å bli blogger selv så jeg kan få mange ting og jeg besøker mange bloggere for å plukke opp tips.
  Også lurte jeg på – hvor lenge får du lov til å låne møblene og grillen fra den butikken? Er det ut året liksom slik at du om ikke annet kan ha en deilig veranda hele sommeren?
  Og måtte du skrive at det var sponset post bare for å få lov til å låne det? Jeg syntes jo du burde fått det! Kanskje pluss litt penger..

  • Hei! Jeg låner verandamøblene ut denne sesongen hvertfall, så får vi se. Siden de er sponset må jeg merke posten som sponset.

   God sommer!

 2. Hei!
  Ser innlegget er merket med «Sponset» og nederst skriver du at møbler og grill er utlånt. Men lenger oppe skriver du «Bordet og den korte benken er fra Skagerak, i pulverlakkert aluminium og ubehandlet teak. …..og gleder meg skikkelig til det blir naturlig slitt av sol og vær.»
  Hvordan funker utlånet/sponsingen? Låner du på ubestemt tid eller skal ting leveres tilbake? (ref «gleder meg skikkelig til det blir naturlig slitt av sol og vær»)

  • Hei! Jeg låner det hvertfall denne sesongen, men ser allerede merker etter sol og vind. Det jeg mente var bare at jeg gleder meg til å se hvordan ubehandlet teak blir med tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *