Hei 2019

Godt nyttår, alle sammen! Kanskje litt sent, allerede en uke inn i det nye året.

Jeg avsluttet 2018 på sørlandet med hele familien, og når jeg prøver å oppsummere året som har gått må jeg nesten bare konkludere med at det er livets beste år?! Jeg har levd av denne bloggen og hatt nok penger til å spise skalldyr og drikke digg vin. Jeg har solgt en leilighet, giftet meg og generelt bare hatt det veldig bra. Derfor var det litt ekstra kjipt å få all vintersykdom slengt over seg hele romjula, og gå inn i det nye året sengeliggende. Men tenker at fra det kan det jo bare gå oppover.

Sier som jeg gjorde da jeg oppsummerte 2017 – min plan er å fortsette akkurat som før. Jeg tror ikke på nyttårsforsetter. Det er for mye press for å lykkes som det er. Setter pris på det jeg har, og jobber videre med å ha det bra.

Har likevel lagt noen forsiktige planer og mål for det nye året. Jeg vil bli enda flinkere til å blogge, og skrive om de tingene dere ønsker dere! Energikrevende prosjekter som ikke gir meg noe glede er lagt på is så det er plass til nye prosjekter. Målet er bare å tjene nok til å spise masse skalldyr, drikke enda diggere vin og kanskje reise litt.

Hva er deres planer og mål for 2019? Og hva vil dere lese om her i året som kommer?


1 Kommentar

  1. Ingebjørg

    Jeg vil gjerne se enda flere oppskrifter eller tips til hverdagsmat – sånne som du slenger sammen kjapt, med f.eks litt rester, litt tips til andre ting man kan ha oppi osv. Også gjerne tips til god mat man kan kjøpe ute, ikke nødvendigvis store 7-retters måltid, mer bare om du har tips til et sted der du har kjøpt digg takeaway 🙂
    Liker også hverdagsinnleggene dine, der du viser blomster eller leiligheten din eller bare prater om livet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *