På oljekjøret – mine favoritter

olje svarthvitt

*inneholder noen sponsede produkter*

Jeg har brukt og testet en del oljeprodukter det siste året, men nå har jeg virkelig havnet på oljekjøret og bruker kun oljehudpleie. Det skal være naturlig og økologisk. Nå smører jeg både innsiden og utsiden med olje, og det har virkelig hjulpet krisehuden min som har gått fra å være supersensitiv atopisk med utslett og tørre flekker til helt normal med hint av fet t-sone. Men det er så utrolig mye enklere å holde litt fet hud i sjakk enn å behandle eksemutbrudd, så jeg er veldig fornøyd.

Før jeg skulle spille inn Julies julebakst var jeg på Balanzera og fikk oljehårkur. Det er virkelig luksus og håret blir så blankt og mykt. Hadde en fantastisk time med kamille-oljekur, kamille-fotbad og kamille-te i koppen hos Elise hvor jeg faktisk fikk en skikkelig pause fra julebakst og TV-nerver. Hodebunnsmassasjen altså! Gikk derfra med nyplukkede bryn, fresht og mykt hår og myke føtter og følte meg veldig klar for TV.

Etter tre dager med skikkelig heavy TV-sminke (jeg er ikke SÅ naturlig pen altså) var ikke huden min særlig fornøyd, så det kunne ikke passet bedre at jeg fikk prøve en 90 minutters ansiktsbehandling på Pink Garden. De bruker kun økologiske produkter, og fører merket isun. Behandlingen startet med rens og damp, så var det peeling med Eximia-maskin som virkelig rensker opp og gjør huden glatt og fin. Så fikk jeg ansiktsmaske med serum og massasje. Og det beste av alt, huden min reagerte ikke på noen av produktene som den pleier på slike behandlinger. De er så rene og består kun av oljer, så jeg har fått et nytt favorittmerke innen hudpleie og ikke minst funnet den perfekte hudpleiesalongen. Er også veldig overbevist om at eximia-behandlingene funker, men mer om det senere. Før behandlingen fikk jeg beroligende te, og etter behandlingen fikk jeg ferskpresset grønn juice. Fikk med meg en beroligende fuktighetsmaske med hjem og jeg bruker den hver kveld nå.

Nå renser jeg huden morgen og kveld med aprikosoljerensen fra Silk naturals som Maja har skrevet om tiligere. Og så bruker jeg Jojoba-serumet derfra. Det er en slags gel som absorberes med en gang, og det liker jeg. Det kjipeste med oljehudpleie er de som aldri trekker inn i huden. Er veldig førnøyd med Silk naturals, selv om siden ser litt døll ut. Om man bestiller for mer enn 30 dollar (inkludert frakt) får man med en valgfri øyeskygge eller leppestift, jeg valgte en fin og nøytral øyeskygge og fikk med to andre prøver til. Rask frakt var det også. På kvelden bruker jeg som sagt en beroligende fuktighetsmaske fra isun som du får kjøpt på Pink Garden. På kroppen bruker jeg nattlysoljen fra Now foods solutions, den er tørr og trekker raskt inn i huden.  Innimellom bruker jeg den også i ansiktet hvis jeg trenger litt ekstra fuktighet. I hårtuppene og på ekstra tørre områder som på albuene og neglbåndene bruker jeg arganoljen fra Acure. Begge kan kjøpes billig på iherb. Frakten tar litt tid, men er derimot veldig billig. Bruk koden min GDG001 hvis du er førstegangskjøper så får du opptil 10 dollar avslag! Sist men ikke minst har jeg gått over til å bruke parfymeolje. Favoritten min for tida er en lavendel og sitron-olje fra Ripe Shop, som dessverre er utsolgt. Men de har stort utvalg i andre dufter og oljeprodukter.

Nå er det eneste som gjenstår å finne naturlig sminke. Har du noen gode tips?

Obs! Både oljehårkuren på Balanzera og ansiktsbehandlingen på Pink Garden er jeg så heldig å få sponset. Men jeg hadde aldri skrevet positivt om noe jeg ikke er fornøyd med, så du kan stole på mine anbefalinger!

19 Kommentarer

  1. Pingback: Dusjfavoritter | Matbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.