Himlingen på Restaurant Day

DSC_1667
DSC_1680 (1)
DSC_1700
DSC_1691


DSC_1728
DSC_1727
DSC_1725

Foto: Ingvild Telle

Foto: Ingvild Telle

Her er noen bilder fra Himlingen på søndag. Ingvild tok de fine bildene i forkant av åpningen og helt i begynnelsen etter at vi hadde åpnet. Så ble det kø ut av lokalet og ting gikk i ett kjør til vi var helt utsolgt mindre enn to timer etter åpning. Det kom overveldende mange folk til den lille restauranten vår. Over hundre! Neste Restaurant Day-dato er dessverre 17.mai, så da popper ikke Himlingen opp igjen. Men dette var garantert ikke siste gang!

Her er oppskriftene på det vi serverte:
Økosjokoladebrownie
Toscansk bønnegryte (lammekjøttbollene ble laget med kjøtt fra Strøm Larsen)
Grønn juice

Og sist men ikke minst serverte vi økologisk kaffe fra Supreme Roastworks, min favorittkaffebar i hele verden!

1 Kommentar

  1. Pingback: ETE Supper Club | Matbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.