Tidenes kjøleskap

Sponset produkt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Da jeg flyttet inn i den nye leiligheten min inngikk jeg et samarbeid med Bosch om å bli testpilot for noen av kjøkkenproduktene deres. Så nå har jeg fått låne blant annet et utrolig fint kjøleskap fra Serie 8. Kjøleskapet er bredere enn et standard kjøleskap, med doble dører i svart glass. Det har to brede fryseskuffer i bunn med med isbitmaskin og flere smarte inndelinger. I selve kjøledelen er det mange praktiske skuffer og hyller med forskjellig temperaturinstillinger for å bevare råvarene ferske enda lenger . Jeg har alltid trodd at «kjøleskap er kjøleskap», men det var før jeg testet dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på alle de skuffene! Endelig har jeg fått ORDEN i kjøleskapet. Alt har liksom sin plass nå. En skuff til kjøtt og fisk, en til grønnsaker og en til pålegg. Også er det jo plass til mange flasker god vin. For ikke å snakke om hvor deilig det er å kunne sette inn et helt stekebrett med mat, eller en hel gryte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nederst i kjøleskapet er det en lav skuff med innsats til medfølgende plastbokser og egg. Boksene bruker jeg til å fryse ned middagsrester, før jeg varmer det opp på fem minutter i den nye stekeovnen jeg har fått teste – som har mikrobølger! Men mer om den stekeovnen senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jeg driver jo med catering og bruker disse grønnkassene hele tiden. Måtte bare teste om de fikk plass i kjøleskapet og det gjorde de jammen meg. De som følger meg på snapchat har kanskje allerede fått med seg hvor lykkelig jeg ble for det. Jeg caterer jo ikke hjemmefra, men ofte blir det med matrester og varer hjem i de grønnkassene og da er det jo helt perfekt å bare kunne slenge de rett inn i kjøleskapet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Livet med stort og smart kjøleskap er definitivt bedre for en så matinteressert person som meg. Jeg skjønner at ikke alle har bruk for det, men jeg kommer hvertfall aldri til å gå tilbake. Nå har jeg jo både et dobbelt kjøleskap og et benkkjøleskap (som snart blir gjort om til vinskap), og det er så deilig å aldri måtte omrokkere på ting for å få plass. I tillegg til å bare være et bra kjøleskap er det mange andre smarte funksjoner, som for eksempel hurtigfrysprogram for når du skal fryse ned mye mat samtidig. Det er lett å stille inn temperaturene og bytte program på touch-displayet. Man kan også sette på alarm for å minne seg selv på å ta ut ting fra frysen. Det bråker mye mindre enn jeg hadde trodd, og godt er det for kjøleskapet er rett ved soverommet mitt.

Som sagt er jeg testpilot for Bosch og får disse produktene hjem for testing gratis. Jeg får ikke betalt for å skrive dette blogginnlegget, og alle mine meninger er oppriktige. Livet er faktisk litt bedre med et så bra kjøleskap.

5 Kommentarer

  1. Pingback: Bli med inn på kjøkkenet mitt - Julies Matblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.