Bli med inn på kjøkkenet mitt

Dette innlegget inneholder sponsede hvitevarer

kjøkken

Jeg har jo ikke vist dere kjøkkenet mitt ordentlig. Nå har jeg bodd her på Tøyen i tre måneder, men ting er langt fra på plass enda. Jeg har nemlig ikke solgt den andre leiligheten min, så jeg driver og flytter møbler og ting mellom leilighetene. Hele forrige uke hadde jeg malere her som helsparklet og malt alle vegger og tak.

Kjøkkenet er åpenbart det viktigste rommet for meg som elsker å lage mat, så kjøkkenet var grunnen til at jeg kjøpte denne leiligheten. Det er mye større, lysere og har utgang til veranda hvor jeg skal dyrke litt urter og grønnsaker neste år.

kjøkkenkjøkken
kjøkken

kjøkken

Elsker den fem meter lange granittbenkeplaten, og å ikke ha noen overskap eller hyller. Foreløpig får alt plass i skuffer og underskap. Selve kjøkkeninnredningen er fra IKEA, men alle hvitevarene er fra Bosch.

kjøkken

Favorittkroken på kjøkkenet. Det er her jeg starter hver morgen.

kjøkken

Dette kjøleskapet her dere, det er så digg. Doble dører og masse fryseplass. Jeg bare måtte ha det med meg fra Torshov til Tøyen, for etter å ha stort kjøleskap kan jeg aldri gå tilbake. Nå står det her i et hjørne (og er foreløpig leilighetens eneste fullfigursspeil). Ta en titt på innsiden her.

kjøkken

Stekeovnen min har jeg skrevet om før, men platetoppen er relativt ny. Jeg har denne geniale platetoppen, som kan slås sammen til en stor sone. Gleder meg til å ha gigantisk fårikållag!

kjøkkenkjøkken

Her er en liten sniktitt på hva som har skjedd med gangen. Den har nemlig gått fra blå til rosa siden sist. Men mer om det siden! Foreløpig har jeg ikke noe ordentlig spisebord, og bare én spisestuestol. Gleder meg så til å få mitt spesialdesignede spisebord og benk til leiligheten etterhvert. Og ikke minst alle de grønne plantene mine. Har en monstera som er større enn meg nå stående på Torshov. Akkurat nå bor en venninne i det som etterhvert skal bli stua mi, men gleder meg til å vise dere mer!

12 Kommentarer

  1. Pingback: Året som har gått - Julies Matblogg

  2. Pingback: Konkurranse: vinn en vaskemaskin fra Bosch (avsluttet) - Julies Matblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.