Konkurranse: vinn en vaskemaskin fra Bosch (avsluttet)

vaskemaskin bosch

(Konkurransen er avsluttet)

Forrige uke tok jeg dere med inn på kjøkkenet mitt, i dag tar jeg dere med inn på det nyoppussede, knøttlille badet mitt. Da badet var klart fikk jeg teste en splitter ny i-DOS-vaskemaskin fra Bosch, og om en uke skal jeg gi bort en til en av dere!

vaskemaskin bosch

Ta-da, her den! Jeg har aldri tidligere hatt en så fancy vaskemaskin, og jeg må si det er enormt stor forskjell fra maskinene jeg har hatt tidligere. Det som er så utrolig digg med i-DOS vaskemaskinene til Bosch er at de er selvdoserende. Du heller rett og slett oppi en hel flaske flytende vaskemiddel og skyllemiddel (hvis du ønsker det) og så finner maskinen ut av resten. Enklere blir det ikke!

Selv er jeg nok en av de som har syndet litt ved å bruke for mye vaskemiddel. Jeg har som regel bare helt i vaskemiddelet på slump. Dårlig både for miljøet, klærne og lommeboka. Når du bruker i-DOS registrer maskinen hva slags type materiale du har lagt i, hvor skittent det er og vekten, og doserer deretter. Du kan faktisk bare trykke på auto! Dette fører til at man bruker helt riktig mengde vaskemiddel, og mindre vann. Maskinen er også suveren på flekkfjerning, du velger hva slags type flekk det er, for eksempel fra tomat, kaffe eller vin, og så justerer maskinen seg etter det. Ganske smart!

Dessuten er maskinen både stillegående og stillestående, det er ikke noe problem å ha ting stående oppå maskinen. Trommelen er stor med 8 kg kapasitet, og med 1600 omdreininger per minutt tørker håndklær og sengetøy megaraskt.

Er dette vaskemaskinen i dine drømmer?
Denne uken kan den bli din! Sammen med Bosch skal jeg gi bort en i-DOS vaskemaskin WAY32899SN, til en verdi av 21199,-

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:
1. Meld deg inn i Bosch sin kundeklubb MyBosch her
2. Etter at du har registrert deg legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Er du allerede medlem i MyBosch gjør du bare steg 2.

Konkurranseinformasjon

Deltagere
Du må være 18 år eller eldre for å delta i konkurransen. Det tillates kun en registrering per deltaker. Dersom de samme kontaktopplysningene blir registrert flere ganger, er det den første registreringen som vil være gjeldende. Deltakeren må være bosatt og ha fast adresse i Norge.

Varighet
Konkurransen varer fra 27. september – 4. oktober.

Kåring
-Vinneren av konkurransen kåres etter 4. oktober, og blir kontaktet på mail.
-Vinneren kåres av Julies matblogg ved loddtrekning.

Premie
-Premien er en i-DOS vaskemaskin WAY32899SN, til en verdi av 21199,-
-Vinneren må selv betale eventuell skatt.
-Premien kan ikke byttes eller utbetales i kontanter.
-Premien leveres av Bosch kort tid etter trekning, men noe leveringstid må påberegnes.

Øvrig
-Bidrag som strider mot konkurransevilkårene vil bli fjernet. Det er gratis å delta.

Lykke til!

(Konkurransen er avsluttet)

399 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.