Blond igjen

blond

Når man har så kort hår som jeg har nå merker man veldig godt hvor fort håret faktisk vokser. Så nå for tiden går jeg til frisøren omtrent annenhver uke. Da barberer vi håret så det er 6 mm, og bleker det annenhver gang. Det høres kanskje mye ut, men det er fortsatt den diggeste og mest vedlikeholdsfrie sveisen jeg noen gang har hatt. Angrer ikke ett sekund!

Jeg kunne sikkert lært meg å barbere hodet mitt selv, men jeg er en av de som elsker å gå til frisøren. Det er alltid så hyggelig å komme til frisøren min, Floke Oslo. Få en kopp kaffe, lese blader (noe man aldri gjør mer?) og som regel går jeg derfra nysminket også. De har nemlig tatt inn det økologiske sminkemerket Zao, som kommer i bambusemballasje man kan kjøpe refills til. De har også begynt å føre de naturlige, norske produktene fra Vossabia nå.

Ellers går dagene med på å sette seg inn i en ny jobb, finne de perfekte møblene til den nye leiligheten og delta på eventer. I dag er det sake-smaking før World sake day søndag 1. oktober. Yum!

1 Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.