Fem sider i Dagens Næringsliv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag tidlig våknet jeg opp i tidenes diggeste seng på Hotel Frederiksminde i Danmark. Man skulle tro man våknet med ro i sjela på et så fint sted, men jeg hadde litt småangst for jeg visste at i dag skulle et intervju publiseres i Gasellebilaget til Dagens Næringsliv. Og det får man jo ikke tak i når man er i Danmark. Om sider fikk jeg tilsendt en pdf så jeg fikk lest gjennom saken. Det var kanskje ikke så flatterende bilder. Sånn kan det gå når man er superstressa og sliten, men selve saken synes jeg er veldig fin. Den oppsummerer hvordan jeg startet firmaet mitt og hva jeg driver med på en mye ryddigere måte enn jeg har klart selv. På vei fra Danmark kjøpte jeg en liten feirechampagne og blomster til meg selv. Klapp på skuldra!

FEM hele sider med tekst og bilder fra en dag på jobb med Chikus catering. Intervjuet ble til etter to møter med journalist Ingeborg Bøe Strand og en dag med fotograf Gunnar Blöndal som flue på veggen. Intervjuet er et av flere intervjuer med unge gründere i forbindelse med gasellebedriftkåringen. Ikke tilfeldig startet Oslo Innovation Week i dag, hvor regjeringen har lagt frem en plan for å gjøre det lettere å lykkes som gründer i Norge. Selv er jeg ikke stor nok til å kunne bli kåret som gaselle, men jeg ser på det som en vanvittig stor ære å bli trukket frem på denne måten av Dagens Næringsliv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fotograf Gunnar Blöndal var som sagt med en dag på jobb hos Chikus catering. Han både filmet og tok bilder mens Ida og jeg laget mat og var litt stressa. Har dere forresten fått med dere at Ida har en veldig bra blogg? Smart mat – raske bein. Ta en titt! Siden intervjuet ble gjort har jeg ansatt enda to supre assistenter, men mer om utvidelsen senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Instagrambilder førte til suksessbedrift» skriver DN. Det er faktisk sant. Det var sånn det hele startet.

Fikk du ikke lest saken? Det ble også gjort et lite videointervju.

unnamed

8 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.