Pureskin julekalender – luke 7

I samarbeid med pureskin.no

Gavekit

Jeg har fått æren av å dele ut en fantastisk fin gave til en av dere i pureskin.no sin julekalender i dag. Dagens luke består av en pakke serum fra Odacité, som lager målrettet og konsentret hudpleie. Man kjøper serum etter sitt behov, og man kan blande dem om man har flere behov. Pakken jeg gir bort heter «radiant glow» og passer for de fleste hudtyper. Serumene Green Tea + Lemongrass og Wild Carrot skal gi huden masse glød. Du kan lese mer om produktene ved å klikke på linkene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har tidligere skrevet om Odacité og mine favorittoljer fra pureskin.no. Jeg bruker fortsatt øyeserumet Baobab + Sarsaparilla fordi jeg har så sensitiv og tørr hud rundt øynene.

unnamed
For å vinne denne pakken fra Odacité må du legge igjen en kommentar under. Husk å legge igjen mailadressen din! Doble dine vinnersjanser ved å delta på instagram også. Vinneren kåres 14. desember.

unnamed-2

Vinneren er kåret. Det ble Stine Friis med kommentaren «Ååh, hallo. Det hadde vært perfekt. Finner aldri noe bra til huden min, så kanskje dette funker? Hjelper det at jeg har bursdag 13. desember? Hehehehehe<3». Gratulerer med dagen og julekalendergave. Du har fått en mail.

117 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.