Blogganbefaling: Mat på bordet

PA310012
På fredag var jeg på Vixen Blog Awards. Jeg ble nominert og stemt frem til semifinalen (tusen takk), men kom ikke helt til finalen. Derfor ble jeg superglad da en av mine absolutte favorittboggere stakk av med seieren som årets matblogg.

Mat på bordet drives av superdyktige Ina. Bloggen startet som en hobby, men nå er det hennes heltidsjobb. Ina produserer oppskrifter i rasende fart, og bildene er alltid bra og maten delikat. Kanskje det er fordi Ina har bakgrunn som interiørarkitekt at hun har et godt øye for detaljer. Sjekk for eksempel squashpaien over. Så fin!

Mat på bordet har også godt sammensatte ukemenyer, og et vanvittig arkiv med alle mulige slags oppskrifter. Her finner man det meste. Klassiske gryteretter, eksotisk mat, desserter, freshe salater og ikke minst eltefritt brød. Ina har nemlig gitt ut en kokebok om eltefritt brød! Og en kokebok med hverdagsretter jeg har bladd mye i og latt meg inspirere av. Bortsett fra å drive det som nå udiskutabelt er norges beste matblogg var Ina en av to «Inaer» som i 2012 startet Matbloggsentralen som samlet norske og skandinaviske matbloggere på et sted.

yhs9BVPo9zFVzoKEQcpcko8NQIn85qAi3iQ-1BjM2kYmm_-TcnB0wvGSmFYEI6WTR2pxVK4ZYkGmmXBIXho5aI
Foto: Marte Marie Forsberg

P1020062-1
Sjekk de digge samosasene!

PC2000061


Biff stroganoff, en av Inas favoritter.

Jeg ahr til og med vært så heldig å få jobbe sammen med Ina på oppdrag for Philips – restaurant hjemmet. Og så møtes vi jo ofte på forskjellige matbloggrelaterte eventer. Kan bekrefte at Ina er like hyggelig som hun er flink til å lage mat.

Anbefaler å følge med på Mat på bordet for den beste hverdagsmaten! Følg også Ina på instagram og facebook.

Tips meg gjerne om deres favorittblogger i kommentarfeltet!

3 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.