Hvordan overleve vinteren – i år også

OLYMPUS DIGITAL CAMERASorry meg altså, men jeg blir så utrolig uprpoduktiv på vinteren når det er så kaldt og mørkt. Skrev litt om hvordan å overleve vinteren i fjor, og det er mye som går igjen på overlevelseslista denne vinteren også. Siden sist har jeg fått peis, og det gjør definitivt vinteren bedre. Har nettopp lært meg å fyre i den, og det er bare noe eget med peisvarme kontra panelovnvarme. Lyden, lukta og alt. Konklusjonen er – skaff deg peis?

OLYMPUS DIGITAL CAMERADrikk meksikansk varm sjokolade foran peisen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMitt beste tips er å gjøre ting du elsker. Jeg ELSKER shibaer, og på søndag fikk jeg låne søte Aiko hele dagen. Vi fyrte i peisen og lå i hver vår enda av sofaen og snorka (hvertfall hun da). Hadde masse jeg burde gjort, men bare la søndag være søndag og slapp av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heng fine ting på veggen. Som feks dette Alexander Fallo-diktet jeg kjøpte til meg selv i julegave. Nå henger det i fotenden av senga og jeg fniser litt hver eneste dag jeg våkner og ser det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGrønne planter er hvertfall sykt viktig for meg. Selv om de ikke trives noe særlig nå i kulda. Sett dem opp fra gulvet, så høyt som mulig. Ikke i vinduer og trekken. Så lenge jeg har litt jungel hjemme trives jeg godt. I år kjøper jeg ikke like mye blomster som i fjor. Litt fordi jeg har blitt mer bevisst på hvor utrolig miljøuvennlig det er (det er jo ikke akkurat sesong for norske blomster nå) men også litt fordi jeg ikke har tid til å kjøpe dem lenger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANoen blomster blir det jo gjennom året likevel. Elsker eukalyptus!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og til sist. Knestrømper i ull! Det har redda meg denne vinteren. Dunjakke, kaninpelsen, lue, knestrømper og store skjerf. Og månedskort på trikken. Jeg nekter å være ute mer enn jeg må nå for tiden.

Og dra til København! Vinter i Køben er best.

Hvordan overlever du vinteren?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.