Vi ansetter … igjen!

IMG_0964-819x1024

Tiden er inne for å utvide Chikus-teamet, igjen! Vi er nå seks personer som jobber i Chikus catering, med varierende stillingsgrad. Nå for tiden har vi mange forespørsler vi må takke nei til, og jeg ser derfor at jeg må utvide teamet med to personer til for å få det til å gå rundt.

Er du en matinteresser person som vil jobbe med mat uten nødvendigvis å ha kokkeutdannelse eller mye erfaring fra bransjen? Da er du kanskje den jeg leter etter. Stillingsprosenten er vanskelig å si, men slik det ser ut nå trenger jeg en person til å jobbe fem timer om dagen mandag til fredag, og en en person til å jobbe på preppkjøkkenet vårt et par timer mandag til fredag, samt noe helgejobbing innimellom. Denne jobben passer perfekt for frilansere, studenter eller om man bare trenger en liten jobb ved siden av noe annet. Med mulighet for mer jobb. Min første ansettelse anslo jeg at skulle jobbe ca 10-15 timer i uka, nå har Ida daglig leder-rolle og jobber hver dag i Chikus, mens jeg sitter på kontoret og tar meg av andre ting.

Jeg søker:
-En fleksibel, selvstendig, ryddig og pålitelig matinteressert person, eller to!
-Du er kjent med mitt konsept
-Du lager gjerne mat litt intuitivt, altså at du ikke følger oppskrifter slavisk
-Du må bo i Oslo eller i nærheten
-Du har eget enkeltpersonforetak eller er villig til å opprette det for å sende faktura

Jeg kan tilby:
-En kul og veldig variert arbeidsplass
-200,- i timen pluss moms
-Mer matkunnskap?
-Varierte arbeidsdager. Du vil jobbe med matlaging til faste kunder, på events, planlegge menyer, ta bestilling, hjelpe til på fotoopptak etc.

Oppstart så fort som mulig. Intervju fredag 19.02 og tirsdag 23.02.

Interessert? Send en epost til chikuscatering@gmail.com med CV og kort presentasjon av deg selv. Har du søkt på denne stillingen tidligere? Søk igjen! Merk eposten med SØKNAD og DITT NAVN i emnefeltet. Aktuelle kandidater blir kontaktet på epost.

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.