 Hei bloggen. Sorry for at det er så stille her. Eller, skal ikke unnskylde meg. Jobben min kommer alltid først. Men jeg har så mye gøy å skrive om også, så jeg håper dere følger med selv om oppdateringene ikke er så hyppige for tida. Det eneste jeg driver med er å drifte cateringbusinessen og et par andre prosjekter.
Hei bloggen. Sorry for at det er så stille her. Eller, skal ikke unnskylde meg. Jobben min kommer alltid først. Men jeg har så mye gøy å skrive om også, så jeg håper dere følger med selv om oppdateringene ikke er så hyppige for tida. Det eneste jeg driver med er å drifte cateringbusinessen og et par andre prosjekter.
I går leverte vi blant annet salaten over; asiatisk risnudelsalat med mangosalat, reker og ponzusaus. Så digg! Mange har etterspurt oppskriften på både denne og varianten med biff, så neste gang jeg lager den lover jeg å ta ordentlige bilder og legge ut oppskriften.
 Har også levert denne greskinspirerte couscous-salaten med dillkjøttboller, fetaost og søtpotet til en kunde. På lørdag holdt jeg et lite matkurs i et utdrikningslag og da laget vi disse kjøttbollene. Mitt aller beste tips er å ovnssteke kjøttboller, så vet man at alle blir jevnt stekt – og dessuten går det jo mye raskere. Denne størrelsen trenger 15-20 minutter på 180 grader.
Har også levert denne greskinspirerte couscous-salaten med dillkjøttboller, fetaost og søtpotet til en kunde. På lørdag holdt jeg et lite matkurs i et utdrikningslag og da laget vi disse kjøttbollene. Mitt aller beste tips er å ovnssteke kjøttboller, så vet man at alle blir jevnt stekt – og dessuten går det jo mye raskere. Denne størrelsen trenger 15-20 minutter på 180 grader. 
 I forrige uke leverte vi til sammen 67 porsjoner chili con carne!
I forrige uke leverte vi til sammen 67 porsjoner chili con carne! 

 Det som er så utrolig gøy med å ha forskjellige ansatte rundt om kring hos kunder er å få snaps av maten de lager. Her er en lunsj Helga laget i forrige uke.
Det som er så utrolig gøy med å ha forskjellige ansatte rundt om kring hos kunder er å få snaps av maten de lager. Her er en lunsj Helga laget i forrige uke. 


 Og her er tre snaps jeg fikk fra en skikkelig fornøyd gjeng som hadde luksuspølsefredag. Ida har laget.
Og her er tre snaps jeg fikk fra en skikkelig fornøyd gjeng som hadde luksuspølsefredag. Ida har laget. 
Send en mail til chikuscatering@gmail.com om du ønsker catering!
