Work work work

2016-03-14 11.01.11-1Hei bloggen. Sorry for at det er så stille her. Eller, skal ikke unnskylde meg. Jobben min kommer alltid først. Men jeg har så mye gøy å skrive om også, så jeg håper dere følger med selv om oppdateringene ikke er så hyppige for tida. Det eneste jeg driver med er å drifte cateringbusinessen og et par andre prosjekter.

I går leverte vi blant annet salaten over; asiatisk risnudelsalat med mangosalat, reker og ponzusaus. Så digg! Mange har etterspurt oppskriften på både denne og varianten med biff, så neste gang jeg lager den lover jeg å ta ordentlige bilder og legge ut oppskriften.

2016-03-11 11.09.51Har også levert denne greskinspirerte couscous-salaten med dillkjøttboller, fetaost og søtpotet til en kunde. På lørdag holdt jeg et lite matkurs i et utdrikningslag og da laget vi disse kjøttbollene. Mitt aller beste tips er å ovnssteke kjøttboller, så vet man at alle blir jevnt stekt – og dessuten går det jo mye raskere. Denne størrelsen trenger 15-20 minutter på 180 grader.

2016-03-09 15.27.16I forrige uke leverte vi til sammen 67 porsjoner chili con carne!

IMG_2299

Og i den anledning var de to nyeste i teamet vårt med på kjøkkenet. Her er Helga og Kaja, og daglig leder Ida i midten. FOR EN GJENG!

2016-03-10 11.56.10Det som er så utrolig gøy med å ha forskjellige ansatte rundt om kring hos kunder er å få snaps av maten de lager. Her er en lunsj Helga laget i forrige uke.

2016-03-05 01.30.002016-03-05 01.30.08

2016-03-05 01.30.11Og her er tre snaps jeg fikk fra en skikkelig fornøyd gjeng som hadde luksuspølsefredag. Ida har laget.

Send en mail til chikuscatering@gmail.com om du ønsker catering!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.