Ledig stilling i Chikus catering

OLYMPUS DIGITAL CAMERANå går det så unna i bedriften for tiden at vi må ansette en person til, minst! Det er bare tre måneder siden sist vi lyste ut to ledige stillinger. Per dags dato er vi 7 i teamet, og vi lager mat hos faste bedriftskunder og fra vårt preppkjøkken hvor vi produserer salater for videresalg og mat til andre eventer.

Er du en matinteresser person som vil jobbe med mat uten nødvendigvis å ha kokkeutdannelse eller mye erfaring fra bransjen? Da er du kanskje den vi leter etter. Denne jobben passer perfekt for frilansere, studenter eller om man bare trenger en liten jobb ved siden av noe annet. Foreløpig er det snakk om å jobbe når det trengs, et par dager i uka. Stort sett ukedager mellom 8-12. Med mulighet for mer jobb på sikt.

Vi søker:
-En fleksibel, selvstendig, ryddig og pålitelig matinteressert person, eller to!
-Du er kjent med vårt konsept
-Du lager gjerne mat litt intuitivt, altså at du ikke følger oppskrifter slavisk
-Du må bo i Oslo eller i nærheten
-Du har eget enkeltpersonforetak eller er villig til å opprette det for å sende faktura

Jeg kan tilby:
-En kul og veldig variert arbeidsplass
-200,- i timen pluss moms
-Mer matkunnskap?
-Varierte arbeidsdager. Du vil jobbe med matlaging til faste kunder, på events, planlegge menyer, ta bestilling, hjelpe til på fotoopptak etc.

Oppstart så raskt som mulig! Kandidater som kan starte omgående og jobbe deler av juni/juli blir prioritert.

Interessert? Send en epost til chikuscatering@gmail.com med CV og kort søknad/presentasjon av deg selv. Har du søkt på denne stillingen tidligere? Videresend tidligere søknad om den fortsatt er aktuell! Merk eposten med SØKNAD + DITT NAVN + TELEFONNUMMER i emnefeltet. Aktuelle kandidater blir kontaktet på epost.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.