Sommeråpent

sommeråpent screenshot

På fredag var jeg med på Sommeråpent. Direktesendt på NRK. Altså, wuæ! Jeg er en sånn person som sier ja til alt og ofte angrer litt i ettertid. Begynte å angre litt da jeg leste at det er i snitt 539.000 mennesker som sitter og ser på der hjemme, i tillegg til de som hadde møtt opp som publikum nede på Tjuvholmen da. Jeg angrer definitivt ikke på at jeg var med, det var jo supergøy! Jeg var ikke nervøs en gang, og jeg føler det gikk rimelig bra på TV også. Jeg var på i fem runder, og tida bare fløy av gårde når vi først var live. Jeg laget tre oppskrifter fra boken min, Julies grønne kjøkken. Brokkoli- og potetsalat med sennepsdressing, gresk salat med halloumi og rødbethummus.

screenshot sommeråpent 2

Å lage live tv er ikke bare-bare. Jeg var der i tiiimesvis før vi faktisk begynte. Det var hår og sminke, lydprøver og så prøvekjøring av hele programmet – mens folk satt og så på. En av dagens gjester var Erna Solberg, som snakket om 22. juli. Programmet kan du se her.

Underveis i sendingen og etterpå fikk jeg sååå mange snaps av venner som hadde sett på, og hele 23 av dem hadde gjort meg til hund. Hehe.

P.S. Den fine jakken fikk jeg låne av Studio Bazar, som åpner ny butikk på St.hanshaugen 5. august!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.