Ny jobb, ny hverdag

Ny jobb i Redink. Foto utenfor Vadstrup Hotell.

Foto: Anne Valeur

Jeg lover at jeg ikke helt har glemt denne bloggen altså, jeg har bare endelig begynt i ny jobb og fått hverdagen litt snudd på hodet. Nå har jeg jobbet i Redink i snart to uker, og ikke en dag har vært lik eller ensidig foreløpig. Det er mange som spør meg om hvorfor i alle dager jeg har gitt opp å drive min egen bedrift og ha helt frie arbeidsdager. For det første – Chikus catering fortsetter som før, slapp av! Chikus er i gode hender med ny daglig leder, men mer om det senere.

Jeg fikk tips om en ledig stilling i Redink da jeg var på finne meg sjæl-ferie i Danmark i sommer. Men siden jeg lata meg på ferie orka jeg ikke oppdatere CVen min (6 år siden sist, gitt) for å søke på jobben, og la det fra meg. Jeg har heller aldri hatt troa på at jeg kan få en «vanlig» jobb, siden jeg ikke har noen utdannelse. Men mens jeg dreiv og fant meg selv på en fynsk strand ble jeg jaggu bedt om å komme på en uformell samtale om akkurat denne jobben jeg drev og snusa på. Dagen etter at jeg landa fra ferien møtte jeg Redink-gjengen, og nå jobber jeg altså der.

Og selvfølgelig kan jeg jobbe med mat på byråsiden. Jeg har jo jobba med mat de siste 8 årene. Det gikk fra null interesse til full interesse, og siden det har jeg jo blogga sånn ca 2000 oppskrifter, utviklet oppskrifter for Godt i tre år, startet mitt eget cateringfirma, gitt ut to kokebøker (og jaggu er det ikke en tredje på vei denne høsten!), laget matreklame for massevis av kunder og ikke minst spist helt sjukt mye digg mat. Så bort med dårlig jobbselvtillitt, CVen min er jo dritlang selv om jeg bare har vært ansatt to steder.

Det er en så utrolig stor seier for meg å sitte på et kontor, være ansatt, tjene pensjonspoeng og få utbetalt ordentlig lønn. Jeg har skrevet før om hvorfor jeg ikke har gått på skole, om skoleangsten. Og jeg har faktisk helt frem til for to uker siden fryktet at det skulle være like ille for meg å ha en vanlig jobb. Det er det jo ikke! Jeg digger det faktisk. Stå opp til en bestemt tid, ta bussen til kontoret vårt, spise lunsj i kantina, jobbe, og så dra hjem og ikke tenke mer på jobb. Foreløpig er det ganske altoppslukende, men jeg vet at etterhvert kommer jeg til å ha mer overskudd til for eksempel å oppdatere denne bloggen.

Nå jobber jeg i Redink i et år i første omgang. Jeg er innholdsprodusent i et lite team og skal både skrive om og lage mat. Min første tekst ble publisert i går! Og i dag skal jeg lage mat i fotostudioet vårt hele dagen, og style maten. Det får dere se etterhvert. I mellomtiden skal bloggen fortsette som før. Noe mat, noe reise, litt om livet og noen produkter.

At jeg begynte i Redink gikk ikke helt upåaktet hen. Se for eksempel hva jobben skrev om meg før jeg begynte <3 Og saken Medier24 skrev. Ganske gøy.

Ny jobb i Redink. Foto utenfor Vadstrup Hotell.
Disse bildene er fra en tur til Djursland i slutten av August. Gleder meg så til å vise dere mer! Men først skal det jobbes.

6 Kommentarer

  1. Pingback: Snakker om jobb og sånn - Julies Matblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.