Grønne bananpannekaker

_AVE8026

Foto: Anne Valeur

Det beste jeg vet i hele verden er helgefrokost. Bruke timesvis på å spise digge ting og bare late seg. Oppskriften på disse bananpannekakene med spinat er hentet fra kokeboken min, Julies grønne kjøkken. De smaker søtt av banan og kokos, og passer med frukt og bær eller bacon. Mmm! Røren kan fint stå en dag eller to i kjøleskapet, og ferdigstekte pannekaker kan godt fryses ned. Det har hvertfall blitt min redning nå som jeg begynner på jobb klokka 8.

_AVE7982

Oppskriften gir ca 10 pannekaker

Ingredienser:
⎼ 4 egg
⎼ 2 små bananer
⎼ 2 never spinat
⎼ 1 dl kokosmasse
⎼ 2 ss kokosmel
⎼ 1 ts bakepulver
⎼ ¼ ts salt
⎼ kokosolje til steking

1. Kjør bananene og vasket spinat i en foodprocessor til du har en grønn og jevn mos.

2. Rør inn egg, kokosmasse, kokosmel, bakepulver og salt. La røren stå og svelle et par minutter.

3. Stek pannekakene i kokosolje ved middels varme til de begynner å boble og blir gylne. Snu dem forsiktig med en stor stekespade.

Server med masse bær, frukt, lønnesirup eller bacon. Eller bare spis de som de er.

_AVE8030_AVE7930

_AVE7961Jeg serverte disse pannekakene på et Bosch-presseevent hjemme hos meg tidligere i sommer, og alle elsket dem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.