Rosa krøller

rosa krøller
I august gjorde jeg noe, for meg, helt koko. Farget håret knall rosa. Siden da har fargen falmet ganske mye, så i forrige uke dro jeg tilbake til Floke for å friske litt opp i fargen. Denne gangen farget vi det litt mer pastellrosa. I samme slengen klippet jeg tuppene og fikk det krøllet bare fordi det var lørdag. Se så fint det ble da!

rosa krøllerSykt glad gladlaks med rosa krøller. Som jeg skrev forrige gang tror jeg faktisk at jeg har blitt litt lykkeligere med rosa hår. Jeg lever meg skikkelig inn i det.

rosa krøllerrosa krøller

Etter frisørtimen tok jeg med meg bloggograf for dagen, Maren, til Tim Wendelboe for å drikke det som sikkert ble årets siste iskaffe. Anisetta er en espresso med isbiter, anissirup og litt Rørosmelk, mmm!

rosa skoEh, seff måtte jeg ha disse skoene. Lever meg som sagt inn i rosatilværelser.

Om du vurderer å bli rosa på håret synes jeg du bare skal gå for det, det er så gøy! Eva på Floke i Oslo er superflink med farge, og fargen er mild og naturlig – skader hverken deg, frisøren eller miljøet! Denne gangen skal jeg også ta litt bedre vare på fargen med tilpassede fargebevarende produkter fra Kevin Murphy, men mer om det senere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.