Nytt år, blondt hår

blondt hårI romjula ble jeg akutt lei av rosa hår. Jeg har elsket hvert minutt i de seks månedene det var rosa, men plutselig var det nok. Det skjer meg hvert år i romjulen at jeg har lyst på en forandring til det nye året. Så da dro jeg til Floke for å gjøre noe med den saken.

Planen var å bli naturlig igjen, meeeen sånn ble det ikke akkurat. Rosa (eller rødfarge da) er ikke det enkleste å få bort, så det ble to runder skånsom bleking for å få det ut. Det er fortsatt et lite hint av rosa, men det gjør meg ingenting. Fargen ble en kjølig platina med hint av rosa og beige. I tillegg toner jeg det en gang i uka med en beige-balsam fra Evo.

Håret er tro det eller ei ikke så slitt og ødelagt som jeg trodde. Faktisk så liker jeg ganske godt hvordan ødelagt-bleika hår blir. Det blir for eksempel aldri fett (fordi det er så tørt) og det er mye enklere å få litt volum i det. Mulig jeg bare forblir blond i år.

20% på fargebehandlinger!
Har forresten fortsatt en kampanje på all fargebehandling hos Floke ut januar! Bare oppgi juliesmat ved booking eller si ifra når du betaler så får du 20% avslag. Jeg tok med meg en venninne til salongen som benyttet seg av tilbudet, og det var sååå hyggelig å sitte der og skravle med en venn mens vi ble fikset på håret. Anbefales! Tilbudet gjelder på Floke Oslo. Book time her.

rosa hår floke frisørSånn så det ut før vi gikk i gang.

blondt hår floke frisørOg sånn er det nå. Yay! Se alle mine innlegg og hvordan jeg har vært på håret gjennom året her.

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.