Yves Scherer

Yves Scehrer Emma watson

Yves Scherer – our life, 2016

Innser at jeg kanskje burde byttet navn på denne bloggen til bare julies blogg, eller noe. For her blogges det stort sett om alt annet enn mat for tiden. Sofaer, hår og kunst. Håper dere synes noe av det er interessant også. Det gjør nemlig jeg.

Før jul kjøpte jeg et helt koko kunstverk. Jeg var på åpningen av Yves Scherers utstilling på Rod Bianco en gang på sensommeren og bare klasket til. Først og fremst fordi det er to bilder i ett – gøy! Det er samme teknikk som på postkort som beveger seg. Se selv på instagram. I tillegg er bildet rosa og sklir rett inn i den økende samlingen av rosa kunst. Og så Emma Watson da!

Dette er mitt første verk av en utenlandsk kunstner, og det er jo også litt stas. Yves Scherer er en ung, sveitsisk kunstner som lager skulpturer og mixed media med ganske åpenbare populærkulturreferranser. Jeg hadde ikke hørt noe særlig om kunstneren før utstillingen på Rod Bianco, og jeg gjorde ikke noe særlig research før jeg kjøpte heller. Føler jeg har gjort et kupp! Både fordi jeg elsker printet og fordi det er en spennende kunstner å følge med på. Forbes puttet han nettopp på lista 30 under 30 innen kunst i Europa.

I år skal jeg forsøke å ikke kjøpe noe mer til veggene, for jeg har rett og slett ikke plass. Men har et eneste nyttårsforsett, og det er å gå på flere utstillinger og lese mer om kunst.

yves scherer

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.