Sol og sånn

sol

Ville bare titte innom og si takk til alle dere som leser denne bloggen selv om jeg er skikkelig dårlig til å blogge for tiden. De første månedene i dette året har frilanstilværelsen vært ganske vanskelig, det har liksom bare såvidt gått rundt. Heldigvis har det løsnet nå, og jeg vet at jeg kommer til å tjene nok fremover til at det går bra. Mens jeg har stresset med å få på plass ting og tang har sommeret poppet frem på et par dager jo. Det gikk fra å ikke være noe gress til helt grønt og frodig gress på to dager?! Kirsebærblomstene og magnoliaen har blomstret og det lukter SÅ godt overalt. Anbefaler en tur i Botanisk hage akkurat nå!

Det blir kanskje ikke noe lettere å blogge hyppigere når det er sol ute og man bare vil ligge i en park eller på en brygge dagen lang og spise is – men det er jo da man faktisk må benytte seg av denne frilanstilværelsen og heller jobbe med regnskapet midt på natta.

Har dere noen ønsker om hva dere vil se mer til her på denne bloggen fremover? Setter skikkelig stor pris på alle innspill og kommentarer.

sol

8 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.