Siden sist

*Dette innlegget inneholder flere sponsede måltider*

Siden sist har jeg solgt leiligheten min. Det var ekstremt nervepirrende, men er veldig lettet og fornøyd med salget. Siden det har jeg feiret i ett strekk.

hyttetur

hyttetur

hyttetur

hyttetur

Feiret litt en helg med hyttetur på Holmsbu. Elsker at jeg har venner med hytte rett ved havet bare en time unna byen. Vi badet, grillet, så på solnedgangen og gikk på tur. En helt perfekt liten feriehelg.

exuviance nedre foss gård

exuviance nedre foss gård

exuviance nedre foss gård

En mandag var jeg på middag med Exuviance på Nedre foss gård. Det ble, ikke overraskende, mye god mat og drikke der også gitt. Har ikke vært der siden før det brant ned. Tror jeg må dit igjen og sjekke uteserveringen.

svømmebasseng

svømmebasseng

Badet og drakk litt i tidenes Airbnb på Ormøya med masse jenter, fordi hvorfor ikke.

lille herbern

lille herbern

lille herbern

lille herbern

lille herbern

En annen helt vanlig ukedag var jeg på vinlunsj på Lille Herbern. Var der for å smake på André Brunel sin nye Chardonnay på dunk – Le Mistral. En overraskende lett sommervin uten noe eik, akkurat sånn som jeg liker det. Fikk i samme slengen smake på litt vin fra 1998 – 2015. Så fikk vi servert tidenes sjømattallerken. Etterpå måtte jeg rusle bort til Huk og hoppe i havet. Mitt nye favorittsted: Bygdøy!

kolonihagen

kolonihagen

En fredag etter jobb tok jeg turen innom Kolonihagen på Frogner for å sjekke ut deres nye fredagskonsept ‘gatemat & bobler’. Veldig billig champagne, digge steambuns og en av de fineste bakgårdene. Blir ikke bedre enn det.

Håper det snart blir varmt igjen så jeg kan fortsette dette deilige livet med bading og events dagen lang (og jobbing på natta). God sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.