Sommermimring

Pressemiddag

skagerak

Etter å ha fryst nesten ihjel de siste dagene har jeg endelig godtatt at nå er det vinter igjen. Jeg blir liksom like sjokkert hvert år. Derfor var det ekstra fint å se på disse bildene fra en helt fantastisk sommerdag tidligere i år og mimre litt.

Jeg var invitert på en pressemiddag med Skagerak og Muchi. Vi ble hentet i båt og kjørt til Høvik, været var så fint.

skagerak

skagerak

Vi kom frem til en stooor og flott hage full av møbler fra Skagerak. Lite visste jeg da at jeg senere skulle få verandaen min innredet med Skagerak-møbler senere. Langbordet var dekket så fint med markblomster og servise fra Skagerak.

skagerak

skagerak

skagerak

Håper jeg en gang skal bo i et så fint hus med en så stor hage. Det er jo hvertfall lov å drømme.

skagerak

skagerak

skagerak

skagerak

Eierne av Skagerak, Vibeke og Jesper Panduro, ønsket oss velkommen. Den danske kokken Mikkel Karlstad sto for maten. Jeg har flere av kokebøkene hans, og synes matstilen hans er så fin. All maten er enkel og vegetarisk. Drømmer tilbake til de mange gode rettene vi fikk servert i løpet av kvelden. Over er en utrolig god hvit bønne-mos. Spiste meg nesten mett på bare den.

skagerak

skagerak

skagerak

skagerak

skagerak

Å, jeg savner frisk og lett sommermat nå! Knasende sprø eller langtidsbakte grønnsaker med selvplukkede urter, bær og blomster. Og syltet sopp! Det var et skikkelig festmåltid, med god vin og god stemning rundt bordet.

skagerak

Til dessert var det en supergod melkeis med hvit sjokolade og rose. På dette tidspunktet hadde solen gått ned, men det var fortsatt ikke kaldt. Nesten helt ubegripelig å tenke på nå.

skagerak

Meg i min fremtidige hagestol! Bare et par måneder til med kulde nå før verandaen kan innvies igjen. I mellomtiden anbefaler jeg å pakke seg inn i kasjmir fra topp til tå og nyte vinteren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.