Kokebok til jul?

kokebøker

Jeg har endelig fått satt opp en salgsside for kokebøkene mine. Jeg har nemlig et lite lager av begge bøkene jeg kan selge til en rimelig pris. Den første kokeboken min, Kjernesunt, er dessuten utsolgt i butikk, så eneste måten den kan kjøpes er gjennom meg. Jeg kan signere og skrive en hilsen, og hvis du vil kan jeg sende den som en gave direkte til mottakeren.

KJERNESUNT

En inspirerende kokebok for deg som ikke spiser gluten, melk og sukker, men som elsker god mat! I boken finner du oppskrifter på hverdagsmiddager, lekre frokoster, desserter og snack, som endrer alt for de med intoleranser og som smaker godt for alle.

249,- (70,- porto Norge / 115,- porto Europa)

JULIES GRØNNE KJØKKEN

Julies grønne kjøkken er en kokebok som feirer mangfoldet i de grønne rettene. På enkelt vis kan du lage chips av grønnkål, hjemmelaget yogurt av kokosmelk, avokadobrownie, chili sin carne og masse andre fargerike og smakfulle retter. Det er sunt, det er miljøvennlig, det er billig – og det er veldig godt. Dette er boken for alle grønne matentusiaster!

249,- (70,- porto Norge / 115,- porto Europa)

BESTILLING

Send en epost til julieilona@gmail.com for å bestille kokebøker direkte fra meg.

-Spesifiser hvilken bok du vil ha, og eventuelt hvor mange
-Skal boken signeres?
-Skal boken inneholde en hilsen?
-Er boken en gave, og skal den pakkes som en gave?

Når bestillingen er mottatt vil du få tilsendt en faktura med 7 dagers forfall. Når fakturaen er betalt sendes bestillingen.

Kokebok til jul? Bestill innen 16. desember!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.