En smart hyttetur

I samarbeid med Samsung

samsung

samsung

En utrolig chill helg i Hemsedal går mot slutten. Maja og jeg har testet hvordan det er å bo i en hytte full av teknologi fra Samsung – Samsung-opplevelsen. Vi ble på forhånd utstyrt med hver vår Samsung Galaxy S9+ og Galaxy watch.

Fredag kjørte vi fra regnværet i Oslo og kom frem til denne fine funkishytta og ekte vinter. Så var det bare å logge seg på det trådløse nettet for å koble seg til alle smarte dingser i hytta. Kjøleskap, vaskemaskin, stekeovn, oppvaskmaskin, TV og høyttalere.

Ett av bildene på veggen er forresten en TV. The Frame ser ut som en bilderamme og du bestemmer selv hva slags kunst eller bilder du vil at den skal vise når den ikke er på.

samsung

samsung

Klokken har eSIM, så den fungerer på samme måte som telefonen. Du mottar varsler fra telefonen på klokka, og du kan ringe med den. Så da kan man jo la telefonen ligge i hytta mens man er på tur, men likevel få med seg viktige beskjeder.

samsung

samsung

På lørdag laget vi denne oppskriften, men byttet ut lammeskank med lammecarré. Istedenfor å la det putre på platetoppen slang vi hele gryta inn i ovnen. Hytta er utstyrt med Dual Cook Flex, en stekeovn som lar deg steke to helt forskjellige ting samtidig. Temperaturen kunne vi styre fra sofaen i appen Smart things. Denne appen har en oversikt over alle smartproduktene i hytta, og du får varsler hver gang noe er ferdig.

Kjøleskapet, Family Hub, har også en innebygget touchskjerm du kan styre de andre produktene fra, eller ha en oppskrift fra bloggen min oppe for eksempel. Men kanskje det beste og smarteste av alt med dette kjøleskapet er at det er kameraer inni, så du kan se hva du mangler på mobilen mens du er i butikken!

samsung

samsung

Mmm, frokost! Ovnen kan man forvarme fra appen mens man fortsatt ligger i senga. Da blir det egg og bacon i en fei.

samsung

samsung

samsung

Hytta ligger rett ved alpinbakken, og det er skiløyper rett utenfor døra. Reven lusker rundt på stien ved siden av hytta, og det er ganske så idyllisk her. I tillegg til fire soverom og to store bad er det en søt liten badstu og ekstra TV-stue.

Det er ikke bare vi som får chille på fjellet i Samsunghytta. Du kan nemlig vinne en helg her for deg og venner eller familie. Vinneren får også en Samsung Galaxy S9. Les mer om hvordan du kan vinne Samsung-opplevelsen her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.