Foto: Maja Hattvang
På søndag la bloggesøster Maja, bloggagent Stine og jeg et møte til Publiko for å teste menyen før de åpner dørene imorgen. Vi benyttet anledningen til å legge noen spennende bloggeplaner. Følg julie_og_maja på instagram for oppdateringer på vårt nye prosjekt!
Publiko ligger i de gamle lokalene til Otro lio i Vibesgate 11 på Majorstua. De åpner dørene på ordentlig imorgen og skal servere nordisk-fransk mat med mye fokus på grill og røyksmak.
Vi bestilte like greit omtrent alt på menyen. Denne langtidsmørnede oksetartaren med talg og estragonemulsjon var utrolig god. Nesten like god som favorittartaren min.
Etter å ha spist en god, men ikke fantastisk sellerirett, kom denne mystiske svarte kula på bordet. En stor croquette med supermørt oksekjøtt inni.
Vi kosa oss glugg og var stappmette etter nesten alle ti rettene på menyen og to desserter. Fikk plass til en litta dessertcocktail også, med blåbær, gin og vaniljekrem på toppen.
Kort oppsummert synes jeg det aller meste av maten var innmari godt. Dessert er alltid litt vanskelig, for på slutten er man jo så mett. Men begge to vi smakte på var gode. Jeg spiser så og si aldri på Majorstua, men Publiko virker som et bra tilskudd i nabolaget, og jeg må nok ta turen vestover for å spise noen av rettene igjen. Det kommer til å være drop in-plasser i baren hvor jeg ser for meg det passer perfekt å ta et glass vin eller en cocktail og en rett eller to etter jobb. Og apropos jobb, imorgen begynner jeg i den nye jobben min i Redink. Snakkes snart!
4 Kommentarer