Grønn frokost med Bosch

_AVE7770

Foto: Anne Valeur

I forrige uke hadde jeg en veldig morsom dag på jobb. Jeg er, som dere kanskje vet, testpilot for Bosch, og har et fullt utstyrt Bosch-kjøkken. Jeg har skrevet om vitafresh-kjøleskapet mitt og stekeovnen tidligere, men denne dagen på jobb ble bloggere og presse invitert for å oppleve det selv. Hjemme hos meg i min bittelille leilighet på Torshov. For anledningen hadde jeg fått inn et Vitafresh pro-kjøleskap også som vi fylte med grønn mat.

_AVE7765Det som er så spesielt med vitafresh pro-kjøleskapene er at råvarer rett og slett varer lenger. Man kan justere temperaturen og luftfuktigheten i skuffene, slik at kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt varer vilt mye lenger. Jeg gjorde et eksperiment 10 dager i forkant av eventet hvor jeg satte inn fire kurver jordbær. Jeg hadde ikke en gang troa selv, men 90% av jordbærene var fortsatt spiselige. Ingen var helt mugne, men noen var litt slappe.

_AVE7780_AVE7803

_AVE7820Da gjestene kom fikk de en smoothie med de 10 dager gamle jordbærene og rødbet. Oppskrift kommer!

_AVE7811Maja var der! Det samme var Nussara som driver just another food story, Ina fra mat på bordet, Cecilie fra bord for to, Kristin fra Husmorlykke og en representant fra Dagbladet.

_AVE7871

I stua snakket Bosch sin huskokk om hvordan man bør oppbevare frukt og grønt, tema for dagens frokost.

_AVE7923Nussara og lille Amanda, den yngste gjesten.

_AVE7794_AVE7961_AVE7982_AVE8026På kjøkkenet serverte jeg spinatpannekaker fra boken min, Julies grønne kjøkken. Med masse bær og lønnesirup til. Vi snakket litt mer om smart oppbevaring av mat, mens jeg laget mer mat til gjestene.

_AVE8038_AVE8060

Jeg laget min beste grønne potetsalat med sennepsdressing og varmrøkt laks.

_AVE8257Den perfekte lunsjen, spør du meg. Grønnkålchipsen og potetsalaten finner du også i boken min.

Elsker grønn mat!

_AVE8103Etter to hyggelige timer med grønnsak- og kjøleskapsprat fikk gjestene med seg en grønn kurv hjem. Skal se om jeg ikke får postet noen av oppskriftene denne uka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.