I helgen hadde jeg et hjemmekokkoppdrag for Kickback, en liten bedrift som skulle ha forsinket julebord. Jeg hadde med meg fantastiske Kristin som kokkeassistent og sammen laget vi en fireretters… Les mer
Sniktitt fra jobb i dag
I dag har jeg vært på jobb med bloggkollegaene mine Ina som skriver Mat på bordet, Trine som skriver Klisjéhjemmet og Marna – komikerfrue. Vi var hjemme hos Ina og… Les mer
Stella
Veldig hyggelig omtale på Stella i dag. Smilte fra øre til øre resten av dagen.
Spennende saker på gang
I går var jeg i studio med Anne Valeur og tok noen bilder til et veldig spennende prosjekt. Men først var jeg hos flinke Camilla på Balanzera for å bli… Les mer
Kjøp boken min her!
Woho, endelig er boken min Kjernesunt kommet for salg. Du får tak i den i omtrent alle bokhandlere, men om den bestilles på nett får du 50,- avslag og fri… Les mer
Behind the scenes
I går gjorde jeg en skikkelig morsom jobb for Godfisk. Det er jo straks sesong for skrei, verdens beste fisk! Så jeg laget et par gode skreioppskrifter, invitert et knippe… Les mer
Kjøkkenveien i A-magasinet
I dag er jeg med i spalten «kjøkkenveien» i A-magasinet som følger med Aftenposten! Det er jo skikkelig stas. Viser frem det knøttlille kjøkkenet mitt (som jeg ikke lager noe… Les mer
Matbloggsentralen
Indisk kyllingcurry! Midt oppi julefeiring og bloggflytting har jeg heeelt glemt å fortelle at jeg har vært ukens matblogger på Matbloggsentralen. Det er jo skikkelig stas! Og forrige helg delte… Les mer
Finalist!
Gurimalla, jeg er en av finalistene i kategorien årets matblogg i Vixen blog awards. Tuuusen takk til alle som har stemt på meg! Nå er det opp til juryen å… Les mer
Jobben min
Det er så mange som spør meg hva jeg egentlig jobber med for tiden, og jeg skjønner jo at det er vanskelig å sette seg inn i hvordan min arbeidsdag… Les mer
Julebakst i Brygg #2
På torsdag var det lanseringsfest for andre nummer av kaffemagasinet Brygg. Jeg har laget en liten sak om julebakst med kaffe. Jeg fikk litt råd av den beste kaffesjappa Supreme… Les mer
Hjemmekokkoppdrag
Semifinalist Vixen blog awards!
Gurimalla, her for leden fikk jeg mail om at jeg er videre som semifinalist i Vixen Blog Awards, i kategorien årets matblogg. Det er jo sykt stas! Visste ikke at… Les mer
Jul igjen
Hjelp som tida flyyyr. Nå er det det allerede et år siden julebakstserien min gikk på VGTV. Det betyr at det snart er jul igjen, så da tenkte jeg å… Les mer
Koreansk matfest
I forrige uke var jeg på tidenes event, nemlig et koreansk matlagingskurs med Stian Floer fra Hitchhiker i regi av Samsung og Trigger. Vi var tre lag som alle laget… Les mer
Forandringer
Det er spennende tider for bloggen, og det er med stor vemodighet at jeg nå skal forlate Grayzine til fordel for en ny bloggplatform kalt United bloggers. Jeg startet jo denne… Les mer
Studiodager
Denne uka har jeg vært i studio for å ta resten av bildene til boken. Det har vært dødsslitsomt, men såklart veldig gøy og spennende. Jeg har vært så heldig… Les mer
Fotoworkshop
I helgen var jeg på en veldig fin fotoworkshop med den talentfulle fotografen Marte Marie Forsberg. Det ble holdt i andreetasje på Kolonihagen Frogner i regi av Matbloggsentralen. Stilen hennes… Les mer
Kokebok!
Herregud, jeg skal gi ut en kokebok! Har jobbet med det ganske lenge, men forrige uke var vi i studio Dreyer+Hensley og tok bilder av et par av oppskriftene. Så ekstremt… Les mer
Nytt på matbloggen
Nå har jeg gjort det litt enklere å navigere her inne ved å lage en oversikt over alle oppskriftene mine. Foreløpig har jeg kun lagt inn oppskrifter fra 2014, men… Les mer