Blond igjen

blond

Når man har så kort hår som jeg har nå merker man veldig godt hvor fort håret faktisk vokser. Så nå for tiden går jeg til frisøren omtrent annenhver uke. Da barberer vi håret så det er 6 mm, og bleker det annenhver gang. Det høres kanskje mye ut, men det er fortsatt den diggeste og mest vedlikeholdsfrie sveisen jeg noen gang har hatt. Angrer ikke ett sekund!

Jeg kunne sikkert lært meg å barbere hodet mitt selv, men jeg er en av de som elsker å gå til frisøren. Det er alltid så hyggelig å komme til frisøren min, Floke Oslo. Få en kopp kaffe, lese blader (noe man aldri gjør mer?) og som regel går jeg derfra nysminket også. De har nemlig tatt inn det økologiske sminkemerket Zao, som kommer i bambusemballasje man kan kjøpe refills til. De har også begynt å føre de naturlige, norske produktene fra Vossabia nå.

Ellers går dagene med på å sette seg inn i en ny jobb, finne de perfekte møblene til den nye leiligheten og delta på eventer. I dag er det sake-smaking før World sake day søndag 1. oktober. Yum!

1 Kommentar

 1. Super tøff frisyre.
  Jeg har hatt kort hår mesteparten av livet,men de / siste årene har jeg spart
  (Liksom spart,økonomi)
  MEN når jeg ser denne frisyren din og leser at du bare bruker maskin og bleket annen hver gang såååååå kan jeg jo jammen fikse det hjemme. Ikke tenkt på det slik jeg.

  Så tusen takk for tipset,jeg gjør det kanskje ikke helt enda men ikke lenge til,e lei sv denne så kalte sparingen,føler jeg alltid ser ustelt ut på håret.

  Men uansett takk for flott blogg innlegg.
  Du ser super tøff ut.

  Ha en nydelig Høst

  Mvh Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *