Sol og sånn

sol

Ville bare titte innom og si takk til alle dere som leser denne bloggen selv om jeg er skikkelig dårlig til å blogge for tiden. De første månedene i dette året har frilanstilværelsen vært ganske vanskelig, det har liksom bare såvidt gått rundt. Heldigvis har det løsnet nå, og jeg vet at jeg kommer til å tjene nok fremover til at det går bra. Mens jeg har stresset med å få på plass ting og tang har sommeret poppet frem på et par dager jo. Det gikk fra å ikke være noe gress til helt grønt og frodig gress på to dager?! Kirsebærblomstene og magnoliaen har blomstret og det lukter SÅ godt overalt. Anbefaler en tur i Botanisk hage akkurat nå!

Det blir kanskje ikke noe lettere å blogge hyppigere når det er sol ute og man bare vil ligge i en park eller på en brygge dagen lang og spise is – men det er jo da man faktisk må benytte seg av denne frilanstilværelsen og heller jobbe med regnskapet midt på natta.

Har dere noen ønsker om hva dere vil se mer til her på denne bloggen fremover? Setter skikkelig stor pris på alle innspill og kommentarer.

sol

8 Kommentarer

 1. Hverdagsglimt og oppskrifter! Og det som skulle inspirere deg:)

 2. Ulrike

  Eksperimenter og hverdagsmat! Da jeg begynte å lese bloggen din for noen (ganske mange? Uææ) år siden falt jeg for denne komboen. Også synes jeg det er gøy med innlegg som ikke bare er sånn fiks ferdig polert «matblad»-oppskrift om du skjønner, men mer nedpå og organisk. Litt vanskelig forklart, sorry. Men håper du skjønner litt hva jeg mener. Veldig gøy at du har lyst til å legge ut mer her på bloggen! 👍👍👍👍👍☀

  • Takk for innspill! Det er jo riktig timing for det. Jeg har ikke grill, så griller ikke så veldig mye. Men grilltilbehør er jeg flink på.

 3. Olga Rusnak

  Hverdagsinnlegg, mat i farta, litt om kjøkken og redskaper (for oss seriøse noobies), typ «10 ting jeg ikke klarer meg uten på kjøkkenet», basisvarer du alltid har i hus, mat til 17. mai-frokosten (!!), oppdateringer på frilanslivet 🙂

  • Tusen takk for gode innspill, Olga! Innlegg om 17. mai-frokosten er straks på vei! Skriver ned de andre forslagene også på blokka.

 4. Johanne

  Liker alt du blogger kjempegodt, og skulle bare ønske det var mer 🙂 gjerne oslo- eller utenlandstips på spisesteder eller annet, oppskrifter, kjøkkenutstyr.. Så at du hadde så fin kjole på 17.mai på instaen til Maja Hattvang. Kan jeg spørre hvor den er fra?

  • Åh, tusen takk! Det er min plan fremover. Kjolen min er fra Zara 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *