Tacoløk

Sylta rødløk er et must til taco, og jeg har visst aldri lagt ut en ordentlig oppskrift på det. Vanligvis bruker man hvitt sukker når man sylter, men i denne… Les mer

Grønnsaksfries

Man kan lage “fries” av de aller fleste grønnsaker, ikke bare av vanlig potet. Mine favoritter er fries laget av søtpotet, squash og aspargesbønner. Jeg spiser grønnsaksfries som tilbehør til… Les mer

«Soltørkede tomater»

Foto: Anne Valeur Disse tomatene får SÅ mye smak. Selv om du bruker de blasseste og billigste cherrytomatene, smaker dette som ekte soltørkede tomater. Jeg bruker dem i salater, sammen… Les mer

Enkel sennepsdressing

Denne sennepsdressingen lager jeg ofte. Den passer til de fleste salater, og er et must i grønn potetsalat. Bruk en god olivenolje!  Sennepsdressing Nok til 4 -2 ss dijonsennep -1… Les mer

Nøttebrød

I dag er det superpopulære nøttebrødet mitt dagens oppskrift på Godt. Det er nok den enkleste brødoppskriften som finnes. Bare bland sammen 4 egg, 1/2 dl olje, litt krydder og… Les mer

Fikenkuler med pistasj

Jeg har laget utallige energikuler (eller bliss balls som det ofte kalles) med daddel opp gjennom tidene, men aldri før med tørket fiken. Fiken er ikke like søtt som daddel,… Les mer