Rå damer: Vilde Rolfsen

vilde rolfsen
Fortsetter med spalten rå damer på selveste kvinnedagen med å presentere den aller råeste dama jeg kjenner. Forrige gang handlet det om Esra Røise, denne gang handler det om Vilde Rolfsen. Jeg møtte Vilde for bare et halvt år siden, men visste godt hvem hun var og kjente til arbeidene hennes. Blant annet serien plastic bag landscapes, som har blitt omtalt i blant annet AnOthermag og Huffington post. Bildene er av plastikkposer funnet på gata, og jeg anbefaler alle å ta en titt på hele serien og lese mer om prosjektet for det er så fint og bra. Siden vi møttes i sommer har vi blitt bestevenner og heiagjeng for hverandre, og nå jobber vi på et prosjekt sammen til sommeren.

Plastic bag landscapes

Vilde er kanskje den mest allsidige jeg vet om, og har alltid mange prosjekter og baller i lufta. Her er et lite utvalg.

Navn: Vilde Rolfsen
Alder: 26
Nettside: www.vilderolfsen.com
Instagram: @vilderolfsen

Hva driver du med?
Jeg er utdannet kunstfotograf og går nå på Kunsthøyskolen i Oslo hvor jeg studerer grafisk design og illustrasjon.

Fortell om ditt siste prosjekt
Vanskelig å velge, men kan jeg nevne et par? En diktbok om kjærlighet, planter, 37 bussen og snapchat ved samme navn. Dette prosjeketet handler i bunn og grunn om kjærlighetssorgen min. Et annet prosjekt jeg nettopp gjorde var en fotoshoot i kråkesølvgrotten på Nesodden for Ragna Hatland! Det ble en rå serie med bilder. MEN akkurat i skrivende stund jobber jeg på bacheloroppgaven min (kom på utstilling 1 juni!) og en fotobok.

vilde rolfsen


vilde rolfsen

SPOR/SPRING 2016, lookbook for Ragna Hatland

Hvem og hva blir du inspirert av?
Jeg blir inspirert av internett og rå damer jeg kommer over der. Jeg digger kunstneren Rachel De Joode som stiller ut på Henie Onstad nå. Det er utrolig inspirerende å gå rundt på KHiO og skjekke ut arbeidene som ligger rundt. Jeg blir ofte inspirert av det hverdagslige og det normale. Jeg setter sykt stor pris på folk som gidder å lage ting om hverdagen og forhøye det litt.

vilde rolfsen

Kjærlighet, planter, 37 bussen, snapchat. Kjøp diktiboka her!

Og god kvinnedag, alle kvinns. Stå på!

1 Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.