Chiayoghurt

chiayoghurt

Det er så deilig de dagene det er litt lys her. Da sitter jeg her på kjøkkenet mitt og spiser chiayoghurt mens jeg tenker på hvor utrolig glad jeg er for at jeg kjøpte en leilighet med gjennomgående lys. Det faller så fint på veggen på kjøkkenet. Gleder meg skikkelig til å få hengt opp kunsten min her etterhvert.

Chiayoghurt? Det er min nye frokostgreie. Istedenfor å lage chiapudding blander jeg det i yoghurt. Jeg tåler ikke melk så godt, så jeg har nylig oppdaget en ny plantebasert yoghurt som faktisk smaker skikkelig godt. Alpro sin kokosyoghurt. Man skulle kanskje tro at det er dette som er sponset i dette innlegget, men det er det ikke. Yoghurten min har jeg oppdaget og kjøpt helt selv!

Det som derimot er sponset i dette innlegget er frokostkaffen min. Jeg har nemlig inngått et samarbeid med Kaffa om å teste meg gjennom kaffen deres. Så da vet dere det! Mer om kaffe senere, først chiayoghurt.

chiayoghurt

Jeg lager gjerne sånn 3-4 porsjoner i slengen da disse holder seg godt i kjøleskapet, og det er kjekt å ha en digg frokost eller et mellommåltid stående klart. Men oppskriften under er til to porsjoner.

Chiayoghurt med kokos og bringebær:
-1 kurv bringebær
-4 dl Alrpo kokosyoghurt
-1/2 ts vaniljepulver
-1 klype salt
-4 ss chiafrø

Topping:
-2 ss nøttesmør
-2 ss revet kokos
-1 håndfull bringebær

Fremgangsmåte:
1. Start med å mose halvparten av bringebærene med en gaffel. Bland sammen med kokosyoghurten, vaniljepulver og salt. Bland godt sammen.

2. Tilsett chiafrø og rør godt sammen. Fordel i to skåler eller glass med lokk. Dekk til og la det svelle natten over, eller et par timer.

3. Topp chiayoghurten med litt mandelsmør, revet kokos og friske bringebær. Eller noe helt annet om du vil!

chiayoghurt

Altså disse tulipanene! De heter papegøyetulipaner og er min nye favoritt.

chiayoghurt

Og dette lyset på kjøkkenet mitt. Er det rart jeg er fornøyd med dette kjøpet eller?

4 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *