ELLE mat og vin

Denne måneden har den norske utgaven av ELLE mat og vin blitt lansert, og jeg er med i det. Jippi! Første utgave følger med som bilag når man kjøper både… Les mer

Nominert!

Jeg er så stolt og glad for jeg har nemlig blitt nominert i kategorien årets matblogger når matbloggerprisen skal deles ut i høst. Tusen takk for at dere har nominert… Les mer

Menyutfordringen

Denne uka har vært en ganske bra matuke. Jeg har fått levert både det ene og det andre på døra med bud, og jeg har ENDELIG vært på Ylajali (men… Les mer

Obosbladet

Sjekk den fine saken om ETE Supper Club i siste nummer av Obosbladet! Jeg ble så overrasket over hvor utrolig fint bladet har blitt. Om du ikke er Obosmedlem kan… Les mer

Best Wishes Magazine

I forrige uke møtte jeg Lene som er osloredaktøren for Best Wishes Magazine, et nettbasert magasin startet av Jessica Jungbauer i Berlin i fjor. Best Wishes Magazine deler historier med… Les mer

Jobbjobbjobb

Matbloggen blir litt nedprioritert for tida, rett og slett fordi jeg har så mye å gjøre. De siste ukene har jeg laget lunsj til en fin liten bedrift hvor jeg også… Les mer

Nytt jobbekjøkken

Denne uka har jeg begynt i en ny fantastisk jobb. Skal nemlig lage lunsj hver eneste dag på dette fantastiske og store kjøkkenet til et lite firma rett ved siden… Les mer

Dreamteam

I går tok Anne og jeg nye bilder for Godt Brød. Vi har rett og slett slått oss sammen og tilbyr en pakke med styling og foto. Jeg elsker Anne… Les mer

Live TV

På søndag var jeg med på Godt sin fem timer lange livesending fra Mathallen på VGTV – påskelammet minutt for minutt. Jeg var gjest i studio og laget kakao, eller… Les mer

Årets matblogger 2014

Endelig skal det bli arrangert matbloggepris! Det er Godt som skal arrangere det i samarbeid med Mathallen i høst. Nyheten ble sluppet i dag og jaggu er jeg ikke i… Les mer

Creative Mornings

Ok, jeg trekker tilbake det jeg sa om at nå er det vår, for i dag snør det jo igjen. Jaja. I går leverte jeg catering til et veldig fint… Les mer

Behind the scenes

Forrige uke tok fotograf Einar Aslaksen noen bilder av meg til et intervju i Stellamagasinet. Vi tok noen bilder på verandaen min og noen i ute i nærområdet siden det… Les mer

ETE chef

Nå er det ikke sååå lenge til ETE Supper Club braker løs, og i den forbindelse kan man lese et lite intervju med meg om hva man kan forvente seg.… Les mer

8. mars

På selveste kvinnedagen sto jeg opp dødstidlig for å gjøre den største cateringjobben i Chikus catering-historien. Heldigvis sto jeg opp til sol for første gang på lenge og bare visste… Les mer

Catering

Cateringbusinessen går veldig bra for tida, og jeg sprenger grensa for hvor mange sandwicher jeg kan lage hver uke. Heldigvis får jeg hjelp av flinke assistenter, for hvis ikke hadde… Les mer