Denne måneden har den norske utgaven av ELLE mat og vin blitt lansert, og jeg er med i det. Jippi! Første utgave følger med som bilag når man kjøper både… Les mer
Fisk, vin og midnattsol
Nå har det gått litt tid siden jeg tok med meg typen til Træna for å lage mat til flere hundre mennesker på Trænafestivalen. Det ble noen skikkelig tunge og… Les mer
Nominert!
Jeg er så stolt og glad for jeg har nemlig blitt nominert i kategorien årets matblogger når matbloggerprisen skal deles ut i høst. Tusen takk for at dere har nominert… Les mer
Menyutfordringen
Denne uka har vært en ganske bra matuke. Jeg har fått levert både det ene og det andre på døra med bud, og jeg har ENDELIG vært på Ylajali (men… Les mer
Obosbladet
Sjekk den fine saken om ETE Supper Club i siste nummer av Obosbladet! Jeg ble så overrasket over hvor utrolig fint bladet har blitt. Om du ikke er Obosmedlem kan… Les mer
Best Wishes Magazine
I forrige uke møtte jeg Lene som er osloredaktøren for Best Wishes Magazine, et nettbasert magasin startet av Jessica Jungbauer i Berlin i fjor. Best Wishes Magazine deler historier med… Les mer
Jobbjobbjobb
Matbloggen blir litt nedprioritert for tida, rett og slett fordi jeg har så mye å gjøre. De siste ukene har jeg laget lunsj til en fin liten bedrift hvor jeg også… Les mer
Det beste av Norge
Herregud dere, jeg er så beæret og stolt over å få være med i maiutgaven av Stella. Ikke nok med at det er en ære i seg selv, men saken… Les mer
Nytt jobbekjøkken
Denne uka har jeg begynt i en ny fantastisk jobb. Skal nemlig lage lunsj hver eneste dag på dette fantastiske og store kjøkkenet til et lite firma rett ved siden… Les mer
Dreamteam
I går tok Anne og jeg nye bilder for Godt Brød. Vi har rett og slett slått oss sammen og tilbyr en pakke med styling og foto. Jeg elsker Anne… Les mer
Live TV
På søndag var jeg med på Godt sin fem timer lange livesending fra Mathallen på VGTV – påskelammet minutt for minutt. Jeg var gjest i studio og laget kakao, eller… Les mer
ETE Supper Club – maten
Ingvild har allerede lagt ut et veldig fint innlegg fra forberedelsene for dagen, da jeg stort sett var nede på kjøkkenet. Jeg har tidligere lagt ut et par bilder fra… Les mer
Årets matblogger 2014
Endelig skal det bli arrangert matbloggepris! Det er Godt som skal arrangere det i samarbeid med Mathallen i høst. Nyheten ble sluppet i dag og jaggu er jeg ikke i… Les mer
ETE Supper Club – kvelden
Creative Mornings
Ok, jeg trekker tilbake det jeg sa om at nå er det vår, for i dag snør det jo igjen. Jaja. I går leverte jeg catering til et veldig fint… Les mer
Hipp hurra for Godt!
I dag er det akkurat et år siden Godt ble lansert og jeg fikk muligheten til å dele oppskriftene mine utover bloggen. Jeg er så glad for å ha fått… Les mer
Behind the scenes
Forrige uke tok fotograf Einar Aslaksen noen bilder av meg til et intervju i Stellamagasinet. Vi tok noen bilder på verandaen min og noen i ute i nærområdet siden det… Les mer
ETE chef
Nå er det ikke sååå lenge til ETE Supper Club braker løs, og i den forbindelse kan man lese et lite intervju med meg om hva man kan forvente seg.… Les mer
8. mars
På selveste kvinnedagen sto jeg opp dødstidlig for å gjøre den største cateringjobben i Chikus catering-historien. Heldigvis sto jeg opp til sol for første gang på lenge og bare visste… Les mer
Catering
Cateringbusinessen går veldig bra for tida, og jeg sprenger grensa for hvor mange sandwicher jeg kan lage hver uke. Heldigvis får jeg hjelp av flinke assistenter, for hvis ikke hadde… Les mer