HIMLINGEN

På søndag popper det opp en liten restaurant i forbindelse med Restaurant Day. Den skal jeg drive sammen med flinke Ingvild og Mari på frilanskontoret deres på Øvrefoss 6H, rett… Les mer

Gladnyhet!

I går fikk jeg en skikkelig gladnyhet. Jeg kan begynne å teste med litt laktose (ikke fra ku da) igjen etter snart fem måneder på streng diett. Egentlig var dette… Les mer

Catering og livet

Endelig føler jeg meg bra nok til å begynne med catering igjen etter en liten pause hvor jeg bare har tenkt på allergimat. Og da jeg annonserte at jeg skulle… Les mer

Pepperkaker

Nå kan du se tredje episode av Julies julebakst på Godt og VGTV. I denne episoden lager jeg pepperkaker med ekstra mye smak. Jeg har bakt pepperkaker siden september for… Les mer

Spiselige julegaver

I dag ble Julies julebakst epsiode to av fire sendt. Den handler om spiselige julegaver, og jeg lager noen veldig enkle, men sykt digge fløtekarameller og konfektkuler med marsipan, daddel… Les mer

IKEA-piknik

I anledning kataloglanseringen til IKEA ble jeg spurt om å arrangere en piknik for å hedre de spesielle hverdagsstundene man så lett glemmer. Det passet jo perfekt siden jeg elsker… Les mer

Mer inn i granskauen

Her kommer som lovet litt flere bilder fra Food Studios siste middag med mer detaljbilder. Det er så rart å tenke på at jeg har flydd rundt i bruktbutikker og… Les mer

Inn i granskauen

  For en stund siden fortalte jeg om et spennende prosjekt jeg holdt på med, og her er det. Food Studio no.6 – inn i granskauen. Jeg har jobbet med… Les mer