Her er noen bilder fra Himlingen på søndag. Ingvild tok de fine bildene i forkant av åpningen og helt i begynnelsen etter at vi hadde åpnet. Så ble det kø… Les mer
HIMLINGEN
På søndag popper det opp en liten restaurant i forbindelse med Restaurant Day. Den skal jeg drive sammen med flinke Ingvild og Mari på frilanskontoret deres på Øvrefoss 6H, rett… Les mer
Gladnyhet!
I går fikk jeg en skikkelig gladnyhet. Jeg kan begynne å teste med litt laktose (ikke fra ku da) igjen etter snart fem måneder på streng diett. Egentlig var dette… Les mer
Catering og livet
Endelig føler jeg meg bra nok til å begynne med catering igjen etter en liten pause hvor jeg bare har tenkt på allergimat. Og da jeg annonserte at jeg skulle… Les mer
Siste episode av Julies julebakst
Fjerde og siste episode av Julies julebakst er nå ute. I dagens episode lager jeg enkel og rask riskrem med frisk bærsaus i steden for ferdigvarianten. Se episoden og les oppskriften… Les mer
Pepperkaker
Nå kan du se tredje episode av Julies julebakst på Godt og VGTV. I denne episoden lager jeg pepperkaker med ekstra mye smak. Jeg har bakt pepperkaker siden september for… Les mer
Spiselige julegaver
I dag ble Julies julebakst epsiode to av fire sendt. Den handler om spiselige julegaver, og jeg lager noen veldig enkle, men sykt digge fløtekarameller og konfektkuler med marsipan, daddel… Les mer
Premiere på Julies julebakst!
Foto: Rut Helen Gjævert[/caption] I dag er det premiere på Julies julebakst, jippi! Sjekk ut første episode her og fortell meg gjerne hva du synes. Her finner du oppskriften. Jeg er… Les mer
IKEA-piknik
I anledning kataloglanseringen til IKEA ble jeg spurt om å arrangere en piknik for å hedre de spesielle hverdagsstundene man så lett glemmer. Det passet jo perfekt siden jeg elsker… Les mer
Mer inn i granskauen
Her kommer som lovet litt flere bilder fra Food Studios siste middag med mer detaljbilder. Det er så rart å tenke på at jeg har flydd rundt i bruktbutikker og… Les mer
Inn i granskauen
For en stund siden fortalte jeg om et spennende prosjekt jeg holdt på med, og her er det. Food Studio no.6 – inn i granskauen. Jeg har jobbet med… Les mer