Ukas tirsdagsoppskrift på Godt: For å lage skikkelige gryteretter er det nesten et must med en god og stor jerngryte. Alt blir bedre i en jerngryte, uten at jeg kan… Les mer
Chili sin carne med guacamole
Indisk kyllingcurry
Sponsede produkter! Ukas oppskrift fra meg på Godt er indisk kyllingcurry. Det er igrunnen første gang jeg lager indisk helt fra bunn av, med egen currypaste og jeg må si… Les mer
Grønn ertesuppe med mynte
Denne ukas oppskrift på Godt er en frisk og god grønn ertesuppe med mynte og speskinkechips. Dette er en superenkel og ikke minst billig suppe. Den blir ekstra god og… Les mer
Mettende linsesuppe
Denne suppa dere! Den ligner kanskje litt på kikertsuppa jeg postet for litt siden, men denne er mektigere og enda bedre. Oppskriften gir ca 4,5 liter suppe -2 løk -1… Les mer
Kikertsuppe
Her for leden på jobb skulle jeg lage en suppe til lunsjkundene mine for å få brukt opp litt forskjellige restegønnsaker. Og fordi jeg hadde lyst å bruke den nye bamix-stavmikseren… Les mer
Chili con carne
Da jeg la ut et bilde av denne chiligryta med tre typer chili, sjokolade og kanel på instagram her for leden ble det etterspurt en oppskrift. Jeg lager jo det… Les mer
Kald avokadosuppe
Mens jeg skriver de siste innleggene fra Danmarksturen tenkte jeg å dele de siste oppskriftene fra Godt denne sommeren. Denne suppa er perfekt nå på sommeren hvor man ofte vil ha… Les mer
Bouillabaisse
Denne franske fiskesuppen (med utrolig vanskelig navn) finnes det visstnok like mange varianter av som det finnes franske bestemødre. Synes de fleste fiskesupper blir for mektige, men denne er bare… Les mer
Toscansk bønnegryte
Dette er en skikkelig varmende og næringsrik gryte som passer perfekt nå på vinteren. Smakene minner meg om Toscana, så slik fikk retten navnet sitt. Gryta blir bare bedre jo… Les mer
Pinnekjøttgryte
Jeg har aldri tenkt over at man kan bruke pinnekjøtt til noe annet enn den klassiske julemiddagen. Men det fikk jeg lære etter forrige Restaurant Day på pop-up restauranten Himlingen.… Les mer
Coq au vin
Jeg har hverken smakt eller laget coq au vin før, så da vi fikk middagsgjester på lørdag hadde jeg lyst å lage denne klassikeren. Det var ikke så lett å… Les mer
Ungarsk kyllinggryte
I helga hadde jeg et lite tilbake-til-røttene kulinarisk eksperiment. Jeg er nemlig halvt ungarsk og barndomsfavorittretten var denne kyllinggryta – eller paprikascsirke som det egentlig heter. Jeg har aldri laget… Les mer