Mine samarbeidspartnere

samsonite-samarbeidspartner

Foto: Anne Valeur

Merking av innlegg er noe jeg tar veldig seriøst. Så med lansering av ny blogg har jeg fått implementert en boks hvor jeg huker av for om innlegget er sponset, om det inneholder reklame jeg har fått betalt for, om det inneholder Adlinks som betyr at jeg får en provisjon av salgene eller om det er en pressetur. Likevel kan feil skje, men jeg har nå manuelt gått gjennom over 600 innlegg for å gjøre det riktig. Si gjerne ifra om du tror et innlegg er feilmerket!

Jeg har prøvd å hele tiden være transparent med hve jeg samarbeider med her på bloggen, men nå gjør jeg det enda enklere å få en oversikt ved å samle alle nåværende samarbeidspartnere på et sted.

Til info får jeg ikke betalt for å skrive om produkter og/eller reiser!

Reise
Visit Denmark er kanskje bloggens største samarbeidspartner. De inviterer på presseturer hvor jeg får oppleve Danmark. Disse innleggene blir merket med pressetur. Dette innebærer at turene jeg er på i regi av Visit Denmark er dekket. Alt fra reise, opphold, mat og aktiviteter. Noen ganger hjelper de meg å booke egne ferier, dette merkes ikke som pressetur, men om hotellet er dekket merkes dette. Alt annet betales for selv.

Samsonite er min nye samarbeidspartner på reiseutstyr. Jeg reiser mye og benytter da anledningen til å teste nye kofferter.

Kjøkken
Bosch er min største samarbeidspartner på kjøkken. Jeg er ‘testpilot’, og får prøve forskjellige hvitevarer.

Raw Shop sponser meg med blendere og kjøkkenutstyr, og de er utsalgssted for boken min Julies grønne kjøkken

C Heyerdahl er en naturlig vaskemiddelserie, som jeg er storforbruker av. Plutselig dukker det kanskje opp for salg i nettbutikken min også.

Pure agency har agentur på feks. Ferm Living, og jeg har fått litt servise til styling.

Kähler sender meg servise til styling

Mat & drikke:
-Red Bull Simply Cola er en ny samarbeidspartner. Les mer om vårt samarbeid her.

Hår- og hudpleie
Floke er en grønn frisør som er både miljøvennlig og alelrgivennlig. Jeg skriver en del om økologisk og naturlig hår- og hudpleie. Har tidligere hatt Balanzera som samarbeidspartner.

-Nettbutikken Pure Skin er en tidligere samarbeidspartner hvor jeg har fått teste masse forskjellig øko-produkter.

Diverse
Olympus sørger for de fine bildene jeg tar! Jeg bruker for tiden et OM-D E-M10 mark II

Grøndalen gård og Nyr har jeg vært på besøk hos, og uten at det er noe videre samarbeid bruker jeg deres produkter i matlaging. Innlegg merkes ikke da jeg kjøper produktene selv.

Forlag sender ut leseeksemplar på både skjønnlitteratur og faglitteratur. Jeg får bøker fra Cappelen Damm, Kagge og Samlaget.

PR-byråer sender ut invitasjoner til eventer og produktlanseringer. Eventer jeg er på merkes som sponset. Produkter jeg får fra PR-byråer merkes som sponset.

Restauranter inviterer noen ganger til menytesting eller måltid til rabattert pris. Jeg har foreløpig spist på Smalhans, Sentralen og Aymara i en slik sammenheng. Samt på pop ut-restauranten Svinepels.

Listen oppdateres kontinuerlig!

Jeg driver også min egen nettbutikk. De gangene jeg linker til nettbutikken trenger det strengt tatt ikke å merkes, men jeg merker det som egenreklame. Innlegg som handler om mitt eget cateringfirma merkes ikke.

P.S. Ved lansering av bloggen er alle innleggene merket som sponset ved en feil. Dette skal være rettet opp i, men feil kan forekomme!

1 Kommentar

  1. Pingback: Nytt samarbeid - Simply Cola - Julies Matblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *