Rå damer: Maja Hattvang

Rå damer-spalten ruller og går. Først ut var illustratør Esra Røise i april og så kunstner Vilde Rolfsen i mars. I april presenterer jeg skribent og blogger Maja Hattvang.

Rå damer-spalten ble opprettet for å vise frem noe av det alle de flinke damene jeg kjenner holder på med. Først går jeg gjennom de jeg kjenner, men kommer sikkert til å utvide til de jeg ikke kjenner etterhvert. Maja har jeg hvertfall kjent i snart 10 år nå, og vi er både kollegaer og gode venner. Kollegaer fordi bloggene våre er søsterblogger, og venner fordi hun rett og slett er helt rå. Maja har en helt rå stil og estetisk sans, og blogger om typ alt på en så bra og fin måte. Litteratur, reising, stil og hudpleie blant annet. Akkurat nå holder hun på med en bok om hudpleie, gleder meg så mye! Maja er en av de mest driftige jeg vet om, og hun har alltid en eller annen spennende jobb på gang ved siden av studiene. Bli litt bedre kjent med Maja.

rå damer maja hattvang

Navn: Maja Hattvang
Alder: 26
Nettside: majahattvang.no
Instagram: @majahattvang

Hva driver du med?
Skriver og blogger og jobber på forlag og finner opp rare ansiktsmasker på kjøkkenet mitt.

Fortell om ditt siste prosjekt:
Nå lager jeg en bok for Vigmostad & Bjørke om hjemmelaget hudpleie, der jeg utvilker oppskrifter og skriver om mitt perspektiv på hudpleie. Sykt gøy.

Hvem/hva blir du inspirert av?
Jeg elsker å gå på museum og koble ut, men altså, jeg inspireres egentlig mest av Internett. Det er så mange folk der ute som gjør bra ting, og det har aldri vært lettere å oppdage dem. Bruker mest Pinterest og lagre-funksjonen på Instagram til å sortere og spare ting, og leser en million blogger. Akkurat nå er jeg naturlig nok mest interessert DIY beauty, og det er noen som har prøvd absolutt alt der ute. Så jeg prøver å samle på meg det beste og gjøre det til mitt eget.

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.