Hui hvor det går for tiden. Nå er det bare en dag igjen til ETE Supper Club skjer og det finnes ikke nok timer i døgnet. Har prøvd så langt… Les mer
Blomkål & quinoa
To av mine absolutte favorittråvarer for tiden er blomkål og quinoa, det har dere kanskje lagt merke til (hvertfall dere som følger meg på instagram). Her for leden hadde jeg… Les mer
Grønn søndag
På torsdag fikk jeg posen min fra Oslo Kooperativ (for tiden fullt, men skriv dere opp på liste Osloboere!) med digg eplejuice, krydderurter, egg og litt forskjellig rotgrønnsaker. Alt økologisk… Les mer
Restesalater
Hei bloggen, det er så mye spennende som skjer for tiden. Pop up-restauranten gikk overraskende bra på søndag, men mer om det senere. Først mine to nye salatfavoritter som er… Les mer
Quinoabollen
Denne quinoabollen har jeg spist så mye av i det siste. Og jeg serverte den med hell til Bon Appétit/Food Studio-gjengen forrige uke. Men da med bakt blomkål oppi i… Les mer
Squashpasta med mangosaus
Å bruke squash og andre grønnsaker i steden for pasta har jeg sett så mye av i det siste, så da var det bare å kjøpe et julienne-rivjern og prøve… Les mer
Salade Niçoise
Salade Niçoise, eller salat fra Nice, er en erkefransk salat som passer perfekt på sensommeren nå som du får ferske, knasende bønner og deilige, norske tomater og nypoteter. Og ikke… Les mer