Tomat og asparges

Denne sesongen! Endelig er aspargesen i butikk. Ikke den norske foreløpig da, men håper den er rundt hjørnet snart den også. Selv om det kanskje ikke føles helt som vår… Les mer

Frisk sitrussalat med avokado

Sitrussesongen er på topp, og blodappelsinene er spesielt gode nå. Blodappelsin, eller rød appelsin, er litt bitrere og mer smaksrike enn vanlige appelsiner. Det passer perfekt sammen med med avokado… Les mer

Sopptaco i rødkålblader

Inneholder egenreklame Foto: Anne Valeur Hei januar og hverdagen. Her kommer enda en oppskrift fra boken min, Julies grønne kjøkken. Denne sopptacoen med bønner og søtpotet synes jeg passer perfekt… Les mer

Grønnsaksfries

Man kan lage “fries” av de aller fleste grønnsaker, ikke bare av vanlig potet. Mine favoritter er fries laget av søtpotet, squash og aspargesbønner. Jeg spiser grønnsaksfries som tilbehør til… Les mer

Bakt flaskegresskar

Foto: Anne Valeur Denne enkle oppskriften passer perfekt nå i gresskarsesongen. Den passer godt som lunsj for to, eller ved siden av en stor og god salat til middag. Eller… Les mer