Pizza med blomkålbunn

Foto: Anne Valeur – Styling: Line Dammen Denne oppskriften er min absolutte favorittoppskrift fra den nye kokeboken min, Julies grønne kjøkken. Boken kommer for salg 1. september, men kan forhåndsbestilles allerede… Les mer

Fylt aubergine

Ifølge instagrambildet jeg la ut i går kveld er det tydeligvis populært med kjøttfrie middagsretter. Det er ikke ofte jeg får så mange likes så raskt på et bilde. Så… Les mer

Grønn potetsalat

Denne uken har jeg laget to friske potetsalater for Godt.no, en grønn og en rød. Jeg har mange varianter av grønn potetsalat, men dette er favoritten. Med en kremete sennepsdressing… Les mer

Rød potetsalat

Denne uken har jeg laget to friske potetsalater for Godt.no, en grønn og en rød. Den røde potetsalaten passer utrolig god sammen med svinekjøtt. Bytter du ut dill med fersk… Les mer

Asparges og egg

Denne digge salaten laget jeg til lunsj i forrige uke, dagen etter at jeg spiste denne shiitake-salaten. Den inneholder noen av de samme elementene, men den er likevel veldig annerledes.… Les mer

Shiitake

Shiitakesopp er noe av det beste jeg vet. Dessverre er den ikke SÅ lett å få tak i, selv om det er den mest populære soppen etter sjampinjong. Når jeg… Les mer

Grønnkålkimchi

Kimchi er Koreas nasjonalrett, og består hovedsaklig av fermentert kinakål, hvitløk og chili. Men det finnes utallige varianter, og her har jeg laget en full av grønnsaker og smak. Ønsker… Les mer

Fargerik vintersalat

Enda en av mine hverdagslunsjer. Denne gangen en med grønnkål, brokkoli, søtpotet, kikerter, feta og tahinidressing. Veldig enkelt, mettende og godt. Du trenger: -1/2 søtpotet -1/2 sitron -Chili, salt og… Les mer