I vår jobbet jeg med noe stort og gøy, nemlig en et prosjekt for Kirkens Bymisjon. De ville lage en kokebok med mat fra de landene det kommer flest mennesker… Les mer
Litt matinspirasjon
Kokebok til jul?
Sommerferie
Et lite julegavetips
Naturlig nok
Påskefrokost og en bokanbefaling
En liten SMAK på siste bokprosjekt
Veldig ekte ferie
Sykt late feriedager
Blogg- og bokanbefaling
Denne uka blir det en kombinert blogg- og bokanbefaling. Maj-Britt som driver en av norges desidert beste og fineste matblogger, har nemlig også gitt ut en fantastisk fin bok. Og… Les mer
Terningkast 6!
Inneholder egenreklame I dag våknet jeg opp til en skikkelig bra mail fra forlaget mitt. Boken min, Julies grønne kjøkken, har fått terningkast 6 i Telemarksavisa. Min første sekseranmeldelse! Faktisk… Les mer
Kokeboktips for et grønt 2016
For en ære å bli anbefalt sammen med alle disse fine veggiskokebøkene på Matmerk sin økologiside! Jeg har både My new Roots, Green Kitchen Travels og Every Day og bruker… Les mer
Bokanbefaling: Alle nyanser av sinne
Inneholder AdLink I går var jeg på litteraturfestivalen PULF, og der møtte jeg min gode venninne Mari som nettopp har gitt ut sin første bok. Den fikk jeg med meg… Les mer
Bokanbefaling: Taco República
Inneholder adlinks! Henrik J. Henriksen som er superdyktig skribent for blant annet Aftenposten og medeier av Taco República har nylig gitt ut kokebok med samme navn. I denne boka finner… Les mer
PULF
Nå på torsdag arrangeres PULF – en pop up litteraturfestival på Den hvite boksen. Programmet er sinnssykt bra, og det kan ses i sin helhet her. Det begynner klokka 18… Les mer
Julies grønne kjøkken i bokhylla
Nå har jeg endelig fått på plass Julies grønne kjøkken hjemme, og viet bøkene en hel hylle i bokhylla. Så stas! Har sagt det før, men jeg bare digger at… Les mer
Bokanbefaling: Kokkelære
Inneholder adlinks Endelig er den her, boka Tom Victor Gausdal (Strand Restaurant) har brukt flere år på å få ferdig. Kokkelære er en murstein av en bok bestående av over 1555… Les mer
Bacon!
Inneholder AdLinks I dag burde alle plukke opp Dagens Næringsliv og lese om Christopher Sjuves baconbok i D2. Det er nemlig min fotograf Anne Valeur som har tatt bildene til… Les mer
Giveaway: Julies grønne kjøkken
Foto: Line Dammen Høsten er offisielt her, årstiden hvor hvertfall jeg synes det aller beste er å invitere gode venner hjem på gryteretter eller delemåltider med masse smått og godt.… Les mer