Hei dere, her kommer et lite julegavetips til en du synes burde lære litt mer om allergivennlig, næringsrik, sunn og smakfull mat. Eller kanskje til deg selv? Jeg har slått… Les mer
Jeg har lansert det ultimate forkleet!
Egenreklame Foto: Anne Valeur Hipp hurra, nå har jeg endelig lansert nettbutikken min – Julies grønne kjøkken. Jeg sniklanserte den for et par dager siden med kun bøkene mine for… Les mer
Spire
Jeg har bidratt med en oppskrift i kokeboken Grønt bord grønn jord som er laget av ungdomsorganisasjonen Spire. Mitt bidrag består av en sommersalat med asparges og mozzarella, oppskriften finner… Les mer
Årets beste julegave? Blender og Julies grønne kjøkken
I samarbeid med rawshop.no, egenreklame Foto: Anne Valeur/Kagge Hei dere, her kommer en slags gladmelding. Jeg har samarbeidet med rawshop.no en god stund nå, og fått bruke deres blendere, spiralizere… Les mer
Burgerkonkurranse
Foto: Erik Five/TINE På mandag deltok jeg i en burgerkonkurranse på Burger Joint i regi av TINE. Oppgaven var å bruke Lettrømme fra Nord – en rømme laget med 48%… Les mer
Bilder fra bygdefesten
Foto: Alexander Benjaminsen and Svein Kjøde For en liten stund siden jobbet jeg som assistent for kokkekarla, eller Karla Siverts som hun jo heter. Karla er årets bondelagskokk og hadde… Les mer
Semifinalist i Vixen blog awards
I slutten av forrige uke fikk jeg gladnyheten at jeg er i semifinalen som årets matblogger i Vixen blog awards, i år også. Tusen hjertelig takk til den/de som har… Les mer
En liten oppdatering
De siste ukene, eller egentlig de siste månedene, har det vært ganske ville tilstander i livet. Firmaet mitt bare vokser og vokser, og jeg merker det går utover bloggen. For… Les mer
Bokanbefaling i Tara Smak
Det er altså så stas med bokanbefalinger og omtaler av Julies grønne kjøkken. Denne gangen er det i Tara Smak hvor jeg blir anbefalt sammen med blant annet den nye… Les mer
Chikus catering og julebordssesongen
Julebordssesongen er jaggu i gang, og vi i Chikus catering får mange julebordsforespørsler. Vi er ganske fullbooket ut året, men har mulighet til å gjøre julebordscatering om du har kjøkken… Les mer
Anbefalt i Bake
Her for leden sto jeg og bladde litt i Bake på butikken, og så kom jeg over en skikkelig koselig anbefaling av den nyeste boken min, Julies grønne kjøkken. Nå… Les mer
Fem sider i Dagens Næringsliv!
I dag tidlig våknet jeg opp i tidenes diggeste seng på Hotel Frederiksminde i Danmark. Man skulle tro man våknet med ro i sjela på et så fint sted, men… Les mer
I’m hiring!
Foto: Anne Valeur Tiden er inne for å utvide Chikus-teamet! Det er mye å gjøre for tiden, og jeg må takke nei til mange jobber på grunn av manglende kapasitet.… Les mer
Girlpower
Jeg kan ikke tro hvor fort denne uka har gått. Den startet i Sydvestjylland sammen med fotograf Anne Valeur hvor vi var på østerssafari og spiste god mat tre dager… Les mer
Låvefest på Økouka
Økouka er godt i gang allerede, med flere eventer, kurs og workshops. Som vanlig avsluttes uka med en stor låvefest på selveste Kongsgården på Bygdøy. Jeg skal være assistenten til… Les mer
Julies grønne kjøkken i BoligDrøm
Nå er det jaggu mange som skriver om Julies grønne kjøkken. Det er så utrolig gøy! Denne måneden er det er lite intervju og et par oppskrifter fra boken i… Les mer
I dag signerer jeg bøker på Matstreif
I dag har jeg min første ordentlige boksignering. Det finner sted i Eldorado sitt boktelt på Matstreif mellom 16-17! Matstreif er en Norges nasjonale matfestival, med Innovasjon Norge i ryggen.… Les mer
Julies grønne kjøkken på Dagbladet.no
Foto: Anne Valeur «Jeg bruker kjøtt som tilbehør» står det i Dagbladet i dag. Jeg har delt tre av oppskriftene fra Julies grønne kjøkken med Dagbladet. Jeg har valgt ut… Les mer
Social eating
Bilder fra lanseringsfesten
I går var det lanseringsfest for den nye boken min, Julies grønne kjøkken. Dagen før var det sommerfest på forlaget, og da jeg våknet opp på dagen av min egen… Les mer