Kurs!

Hei dere, her kommer et lite julegavetips til en du synes burde lære litt mer om allergivennlig, næringsrik, sunn og smakfull mat. Eller kanskje til deg selv? Jeg har slått… Les mer

Spire

Jeg har bidratt med en oppskrift i kokeboken Grønt bord grønn jord som er laget av ungdomsorganisasjonen Spire. Mitt bidrag består av en sommersalat med asparges og mozzarella, oppskriften finner… Les mer

Burgerkonkurranse

Foto: Erik Five/TINE På mandag deltok jeg i en burgerkonkurranse på Burger Joint i regi av TINE. Oppgaven var å bruke Lettrømme fra Nord – en rømme laget med 48%… Les mer

Bilder fra bygdefesten

Foto: Alexander Benjaminsen and Svein Kjøde For en liten stund siden jobbet jeg som assistent for kokkekarla, eller Karla Siverts som hun jo heter. Karla er årets bondelagskokk og hadde… Les mer

En liten oppdatering

De siste ukene, eller egentlig de siste månedene, har det vært ganske ville tilstander i livet. Firmaet mitt bare vokser og vokser, og jeg merker det går utover bloggen. For… Les mer

Anbefalt i Bake

Her for leden sto jeg og bladde litt i Bake på butikken, og så kom jeg over en skikkelig koselig anbefaling av den nyeste boken min, Julies grønne kjøkken. Nå… Les mer

I’m hiring!

Foto: Anne Valeur Tiden er inne for å utvide Chikus-teamet! Det er mye å gjøre for tiden, og jeg må takke nei til mange jobber på grunn av manglende kapasitet.… Les mer

Girlpower

Jeg kan ikke tro hvor fort denne uka har gått. Den startet i Sydvestjylland sammen med fotograf Anne Valeur hvor vi var på østerssafari og spiste god mat tre dager… Les mer

Låvefest på Økouka

Økouka er godt i gang allerede, med flere eventer, kurs og workshops. Som vanlig avsluttes uka med en stor låvefest på selveste Kongsgården på Bygdøy. Jeg skal være assistenten til… Les mer