Boblene er tilsendt som vareprøve Jeg har skrevet om mimosaklubben tidligere, en tradisjon vi har begynt med i helgene. Frokost og mimosa er faktisk den aller beste starten på en… Les mer
Den perfekte mimosa
Kjeks og melk
Mimosaklubben
Leske
Rødbetsmoothie
Hylleblomstsaft
Alkopops
Bellinibrunch
Vin, mat og sommer i København
Foto: Anne Valeur Etter å ha sjekket inn på D’Angleterre og spist lunsj på Marchal forrige mandag måtte vi ut i Københavnsommeren. Vi dro såklart til vinbaren Ved Stranden 10,… Les mer
Champagnecocktails
Sprudlende iskaffe med blodappelsin
Sjokolademilkshake fra Julies grønne kjøkken
Matcha
Meksikansk varm sjokolade
Jeg elsker varm sjokolade og drikker det hele tiden nå på vinteren. Jeg liker den ikke for søt, og spicer den gjerne opp. Her har jeg laget en meksikansk variant… Les mer
Chai latte fra Julies grønne kjøkken
Foto: Anne Valeur En av mine favorittdrikker nå som det er så kaldt og surt er chai latte, og helst laget med mandelmelk. Her er oppskriften på en konsentrert chaisirup… Les mer
Smoothie bowl
Akkurat nå er svarthyllen i blomst!
Dette er et gjesteinnlegg av Kristin HRN aka Ludokriss. Svarthyll er en busk, men i og med den kan bli rundt 5 meter høy, tenker man ofte at det er… Les mer
Rabarbralimonade
Rabarbrasesongen er på hell, så det er på tide å konservere smaken av sommer mens man kan. Jeg pleier alltid å lage en stor porsjon rabarbrasaft jeg sipper på resten… Les mer
HIMKOK
I dag var jeg på soft opening av HIMKOK, en slags bar/utested/destilleri/barbersjappe og mye mer. Du vet når du ikke aner hva du går til og blir helt totalt satt… Les mer